FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, primele declarații după ce Peluza Nord a anunțat că revine: „FCSB e Steaua!”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 18:12

Peluza Nord a FCSB revine alături de echipă, după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a fost eliberat din închisoare. 

Acesta a comentat decizia fanilor și obiectivele pentru restul sezonului.

„Am vorbit despre revenire, mai ales că este și meciul cu Dinamo (n.r. pe 16 februarie). Deocamdată este o hotărâre a noastră, Mai sunt de pus la punct unele lucruri și trebuie să discutăm și cu domnul Gigi Becali. După aceea vom da drumul la treabă.

Am văzut o declarație dată de el în care era foarte entuziasmat că suporterii vor veni înapoi. O să fie cum a zis el, vom fi mai puternici! Dacă jucăm pe Arena Națională cu Dinamo, cu siguranță vom umple tribuna. Dacă jucăm în „Ștefan cel Mare”, avem o problemă cu biletele și nu vom putea fi foarte mulți. Din ce știu, din ce era înainte, primim în jur de 400 de bilete. 

Vom merge și vom susține echipa pentru că anul ăsta vreau să luăm campionatul. Vom încuraja băieții să joace cu altă mentalitate. Să vadă și ei că au o forță în spate. Noi considerăm că Steaua adevărată este actuala FCSB. 

+12 FOTO

 Îi vom susține indiferent de rezultat, exact cum se făcea înainte să plec eu. Am discutat cu unii jucători. Am fost și la bază, la Berceni. Erau încântați și jucătorii, mai ales cei care mă cunoșteau. Poate se întorc timpurile acelea cu câteva mii de oameni la noi în peluză și alte zeci de mii în tribună”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik.

„De ce să nu să nu jucăm pe Ghencea? Am auzit că noi nu am avem voie acolo. De ce? Am înțeles că statul a băgat bani acolo. Așa că poate să joace oricine acolo”
Gheorghe Mustață

Match Preview. CFR Cluj - FCSB:

Citește și: 

Derby de România ar urma să se joace în Ștefan cel Mare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
106018077065994
Monica Marin  •  31 Ianuarie 2020, 16:35

Ce cauta un penal in galeria FCSB ?Cu el in galerie,se umplu de ridicol.Dar cand ma gandesc mai bine,si oierul este un vechi puscarias.

babahuba
babahuba  •  31 Ianuarie 2020, 14:45

Respect lidere!!!! Respect Gheorghe Mustață!!!

super_poison
super_poison  •  31 Ianuarie 2020, 09:04
Postat de Marian Iordachescu pe 30 Ianuarie 2020, 21:51

FCSB E o echipa unica Condusa din interior de puscariasi din tribuna tot de un puscarias iar legatura cu arbitri o au tot cu un fost arbitru Zota ,un arbitru de casa Marius Avram baiatul fostului arbitru Avram care a facut puscarie

Fotbal Club FCSB este echipa infractorilor. Steaua este echipa Armatei Române. Dinamo este echipa Ministerului de Interne.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează
Close