FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Îl face praf pe jucătorul dat afară de Becali: „Nu are loc la CFR sau Farul. Nu e un lider, nu poți să construiești în jurul lui”

Joonas Tamm (centru)/ foto: Imago Images
Joonas Tamm (centru)/ foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 26 mai 2023 11:44 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 15:45

Lucian Goian (40 de ani), fost fundaș central la Dinamo și CFR Cluj, a comentat prestațiile lui Iulian Cristea și Joonas Tamm, stoperii de care FCSB a ales să se despartă.

Cristea și-a luat deja adio de la coechipieri, în timp ce Tamm se pregătește să plece. Contractul său cu FCSB expiră în vară, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, nu a vrut să îi mai prelungească înțelegerea.

Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat:  „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”
FCSB
Nu vrea să se întoarcă la FCSB! E împrumutat de roș-albaștri la o echipă care abia a promovat: „Ar fi cel mai bine pentru mine să mai rămân un sezon aici”

VIDEO. Lucian Goian: „Tamm nu are loc la CFR sau Farul. Nu e un lider, nu poți să construiești în jurul lui”

Goian l-a criticat pe Tamm, pe care nu îl vede drept un fundaș demn de o echipă de podium în Liga 1. Din informațiile GSP, stoperul eston este dorit la Petrolul, echipa care a terminat pe locul 8 în SuperLiga.

„Cristea și Tamm sunt jucători buni pentru Liga 1. Cristea, când a avut continuitate, a jucat foarte bine. Pe Tamm nu îl văd un jucător pentru primele 3 echipe din prima ligă. Nu îl văd la Farul sau CFR. 

El a avut multe oscilații. Nu mi s-a părut un fundaș puternic, în jurul căruia să construiești o apărare, nu e un lider, a greșit mult. Nu e peste Kolinger și Țîru, nu e peste ce are CFR”, a declarat Lucian Goian, campion în 2007 cu Dinamo, la GSP Live.

Citește și:  

Gigi Becali spune că FCSB a primit o ofertă pentru Andrea Compagno: „Doar pentru suma asta îi dau drumul”
FCSB
Gigi Becali spune că FCSB a primit o ofertă pentru Andrea Compagno: „Doar pentru suma asta îi dau drumul”
A capitulat Bucureștiul în fața Provinciei? Raportul ultimelor 30 de trofee e ȘOCANT! În anii '80-'90, Capitala distrugea tot
TROFEE
A capitulat Bucureștiul în fața Provinciei? Raportul ultimelor 30 de trofee e ȘOCANT! În anii '80-'90, Capitala distrugea tot

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 Mai 2023, 18:33

Becali continua sa-si saboteze propria jucarie, Tamm ar trebui sa ramana acolo, e adevarat ca nu e chiar de valoare, dar macar s-a integrat in echipa. La fel si Cristea care abia a revenit dupa o accidentare de durata si era normal sa faca si greseli. Cu o aparare noua si la anul, FCSB va incepe cu un deficit de puncte pe care nu-l va putea recupera pe final si va termina din nou pe locul doi. Referitor la Lucian Goian, el a fost doar frate de fotbalist si ar fi mai bine s-o ia mai usor cu criticile la adresa altor jucatori.

romeverest
romeverest  •  26 Mai 2023, 18:25

Daca afimatiile astea le facea unul precum Baresi, Nesta, Maldini sau Sergio Ramos….jos palaria !! Atat timp cat ele vin de la Goian nu au niciun fel de relevanta !! Goian a fost un jucator modest, dar muncitor, si nu a rupt gura targului pe acolo pe unde a jucat. Ar fi fost mai indicat sa taca !!

bl0catu
bl0catu  •  26 Mai 2023, 18:24

tamm si dawa, ca orice cuplu de fundasi, au nevoie de timp! cum sa joace bine impreuna cand ei nu stiu cum il cheama pe celalalt! Becali face ca de obicei, adica prost, da afara pe cine nu trebuie! scapa de tava popescu, de omrani, de minchialescu ala mai bine, adu` altii care nu au bashini de vedeta si probabil iei campionatul la anu`! si dai vreo doua peste ceafa si lu` Coman!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează