FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cea mai grea misiune pentru „Ferguson” Becali: „Trebuie găsite soluții pentru toți trei. Sunt jucători de excepție”

Fostul fotbalist Lucian Sânmărtean (43 de ani) crede că cei de la FCSB ar trebui să-i facă loc în echipa de start lui Luis Phelipe (22 de ani). FOTO: Raed Krishan
Fostul fotbalist Lucian Sânmărtean (43 de ani) crede că cei de la FCSB ar trebui să-i facă loc în echipa de start lui Luis Phelipe (22 de ani). FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 22:51 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 04:25

Fostul fotbalist Lucian Sânmărtean (43 de ani) crede că cei de la FCSB ar trebui să-i facă loc lui Luis Phelipe (22 de ani) în banda dreaptă a atacului și să nu-l mai piardă ca atacant central. Problema e că și Alexandru Băluță dă cel mai bun randament tot în banda dreaptă.

Lucian Sânmărtean, care a jucat pentru FCSB în perioada februarie 2014 - ianuarie 2015, s-a declarat fanul lui Luis Phelipe, brazilianul adus de roș-albaștri iarna aceasta de la Poli Iași. Iar „Ferguson” Becali, așa cum l-a poreclit Florin Tănase pe patronul de la FCSB, trebuie să găsescă sistemul în care brazilianul să dea randamentul maxim.

Gigi Becali, despre viitorul lui Compagno: „Deja încep să mă enervez”
FCSB
Gigi Becali, despre viitorul lui Compagno: „Deja încep să mă enervez”

„Magicianul” consideră că tânărul fotbalist ar da un randament mai bun dacă ar juca în banda dreaptă a atacului, nu pe poziția de vârf, unde a jucat timp de o repriză în derby-ul cu CSU Craiova, scor 3-0, până să fie înlocuit la pauză de Octavian Popescu.

Lucian Sânmărtean, „cucerit” de Luis Phelipe: „Un jucător de excepție”

Trebuie găsite soluții pentru toți trei (n.r. - Coman, Phelipe și Băluță). Sunt jucători de excepție. Dacă stăm să ne uităm la cantonamentul pe care l-au avut, acest jucător brazilian a excelat venind din partea dreapta, din bandă fiindcă este un jucător de finețe.

Este un jucător care trebuie să vină cu fața la poartă. Nu cred că este suficient de masiv, de solid încât să joace cu spatele la joc atât de bine încât să se poată elibera. Acțiunile pe care le-a căutat din atacant central s-au dus către dreapta.

Este obișnuit cu această poziție. Ar trebui găsit un sistem în care să-l ajutăm pe acest jucător care este de excepție din punctul meu de vedere.

Nu-l neglijăm nici pe Băluță, care este într-o formă deosebită chiar dacă a intrat, așa, într-un conflict cu fanii. Este un jucător care s-a impus la FCSB, nu credeam că se va impune chiar așa ușor.

Nu am crezut că va face niște jocuri deosebite care să impresioneze pe toată lumea. FCSB este un grup condus și influențat de oameni puternici. Acest băiat s-a impus și în vestiar. Are eficiență, și-a câștigat locul și meritul este al lui”, a spus Lucian Sânmărtean, pentru Prosport.

VIDEO. Gigi Becali, despre Luis Phelipe: „Nu a fost în apele lui. A avut emoții. Cu Farul o să fie mai bun”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Adrian Mititelu a spus unde va merge Andrea Compagno: „Știu cum gândește”
FCSB
Adrian Mititelu a spus unde va merge Andrea Compagno: „Știu cum gândește”
Lamine Ghezali, mesaj emoționant pentru suporterii lui Dinamo: „A fost o poveste uimitoare”
DINAMO
Lamine Ghezali, mesaj emoționant pentru suporterii lui Dinamo: „A fost o poveste uimitoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
flick2020
flick2020  •  31 Ianuarie 2024, 12:22
Postat de Van_Basten pe 30 Ianuarie 2024, 23:35

Ferguson Becali... Rad si curcile de echipa consonanta :)))))))))))

Acum, te crezi si curca ?...baston prost...

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  31 Ianuarie 2024, 10:13

De asta avem rezultatele alea “minunate” prin cuprle europeene, pt ca presa ridica in slavi orice nul si neavenit, infractor sau parvenit, numindu’i Ferguson, mbappe, Messi, etc. voua chiar nu va e jena sa publicati asemenea imbecilitati? Articolele voastre nu sunt oare vazute si aprobate de catre sefii vostri??

Str82HeIL
Str82HeIL  •  31 Ianuarie 2024, 09:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează