FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lăcătuș îl sfătuiește pe jucătorul care l-a disperat pe Gigi Becali: „De la primul joc! Nu din vorbe rezolvă”

Luis Phelipe, primul din stânga // foto: Imago Images +25   FOTO
Luis Phelipe, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 10:06 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 11:20

Luis Phelipe (22 de ani) a intrat în colimatorul lui Gigi Becali, patronul FCSB fiind extrem de nemulțumit de jocul brazilianului la 1-1 cu Farul. Marius Lăcătuș îi recomandă sud-americanului să răspundă cât mai curând posibil, chiar de la următorul meci, cu Sepsi OSK.

„Dacă Phelipe nu-și revine... Cred că m-am înșelat cu el. Eu nu mă joc la fotbal. El crede că e la distracție. Phelipe a pierdut toate mingile. Băi, ești la fotbal, dai numai printre picioare? Cred că m-am înșelat cu el, s-ar putea să nu îl mai vedem”, a „tunat” Gigi Becali după FCSB - Farul 1-1, meci în care brazilianul a fost titular, dar înlocuit la pauză.

Prestația lui Phelipe nu a fost catastrofală, el a avut un procentaj de pase reușite de 86%, a finalizat 4 driblinguri și a recuperat mingea în 4 rânduri, dar ce a arătat brazilianul cumpărat de la Poli Iași nu l-a mulțumit deloc pe Becali.

Final de „telenovelă” în cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului
FCSB
Final de „telenovelă” în cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului

Marius Lăcătuș, sfat pentru Luis Phelipe: „Să aibă reacție încă de la primul meci!”

Marius Lăcătuș, legendă a Stelei, îi recomandă lui Phelipe să ridice nivelul chiar de la următorul meci, pe 11 februarie, cu Sepsi OSK. Altfel, sud-americanul riscă să devină „istorie” la FCSB.

„Unt pe pâine (n.r. - l-a citat pe Becali și a râs). Îl mai lasă, 2-3 șanse îi mai dă. Trebuie să aibă reacție, dacă va avea posibilitatea, chiar la primul joc, pe teren. Din vorbe nu poate face nimic.

Sigur, sunt și jucători la care antrenorul trebuie să știe să umble la sentimente, cum se spune. Dacă dădea gol cu Farul ar fi fost un plus, mai venea și ceva dulceață peste [unt]”, a comentat Lăcătuș despre Phelipe, la Digi Sport Special.

De la transferul la FCSB, mutare care i-a costat pe roș-albaștri 200.000 de euro, Luis Phelipe a jucat 3 meciuri. La 4-0 cu UTA a fost integralist, cu Universitatea Craiova și Farul a fost schimbat la pauză. Până acum nu a înscris și nu a pasat decisiv.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Gigi Becali, după FCSB - Farul: „Jucăm cu o viteză năucitoare”

Mai multe știri despre FCSB:

Un patron din Superliga dă de pământ cu FCSB: „Are niște jucători mediocri, doar câțiva în formă. O să fie prinsă din urmă”
FCSB
Un patron din Superliga dă de pământ cu FCSB: „Are niște jucători mediocri, doar câțiva în formă. O să fie prinsă din urmă”
E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă
TRANSFER
E oficial! A plecat de la FCSB și a fost prezentat de noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează