FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Intrat pe „lista neagră” a lui Becali, Luis Phelipe e așteptat la alt club din Superligă: „Nu exclud posibilitatea!”

Luis Phelipe (22 de ani) a fost schimbat la pauza meciului FCSB - Farul, scor 1-1. Gigi Becali l-a criticat, dar extrema din Brazilia are deja o variantă posibilă în Superligă.  / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +25   FOTO
Luis Phelipe (22 de ani) a fost schimbat la pauza meciului FCSB - Farul, scor 1-1. Gigi Becali l-a criticat, dar extrema din Brazilia are deja o variantă posibilă în Superligă. / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 20:33 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 22:53

Luis Phelipe (22 de ani) a fost schimbat la pauza meciului FCSB - Farul, scor 1-1. Gigi Becali l-a criticat, dar extrema din Brazilia are deja o variantă posibilă în Superligă. 

Gigi Becali și-a schimbat rapid opinia în legătură cu Luis Phelipe. După remiza cu FCSB, finanțatorul a ieșit public și a declarat: „A pierdut toate mingile. Nu cred că îl mai vedem”.

Un fotbalist de la FCSB, acuzat în timpul meciului cu Farul: „Ești «blat» cu Hagi!” » Becali îi mai acordă o șansă
FCSB - Farul 1-1
Un fotbalist de la FCSB, acuzat în timpul meciului cu Farul: „Ești «blat» cu Hagi!” » Becali îi mai acordă o șansă

Extrema din Brazilia are ușa deschisă la fosta echipa, Poli Iași. 

Luis Phelipe, așteptat înapoi la Poli Iași

„Ce să mai comentez eu în plus acum? Am spus încă de la început că Luis Phelipe trebuia să mai stea la noi cel puțin șase luni, să se mai prindă experiență pentru un posibil transfer la FCSB

Eu unul știam că el o să treacă și prin astea. Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informațiile. 

Dar pe mine nu mă mai miră nimic. Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine. S-a topit untul? Păi, cum vine asta? 

Eu cred că și el și-a luat toate măsurile de siguranță și cred că știe să treacă peste aceste critici. Așa este la FCSB, iar eu zic că nu e treaba mea să vorbesc despre cum trebuie să gestioneze cei de acolo această situație cu el. 

Mă întrebați dacă l-aș lua înapoi la Poli Iași? Eu unul aș avea nevoie de Luis Phelipe și nu aș spune niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemenea posibilitate”, a spus Leo Grozavu, potrivit Prosport

Luis Phelipe s-a alăturat lotului celor de la FCSB în ianuarie 2024. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l transfera de la Poli Iași. Finanțatorul liderului a apreciat prima apariție a brazilianului, dar s-a răzgândit după FCSB - Farul:

Dacă Phelipe nu-și revine, cred că m-am înșelat cu el. Eu nu mă joc la fotbal. El crede că e la distracție. Phelipe a pierdut toate mingile. Băi, ești la fotbal, dai numai printre picioare? Cred că m-am înșelat cu el, s-a putea să nu îl mai vedem. Să dea Domnul să își revină! Cu Sepsi nu știu, poate îi mai dau o șansă. Nu renunț repede, dar când renunț, la revedere.

- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO. Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul: „Jucăm cu o viteză năucitoare” + Pe cine a lăudat și cine l-a nemulțumit

Citește și alte știri din Superligă: 

Mesaj pentru contestatarii lui Charalambous și Pintilii: „Pe ce bază comentează? Să meargă o săptămână acolo și să vadă”
FCSB
Mesaj pentru contestatarii lui Charalambous și Pintilii: „Pe ce bază comentează? Să meargă o săptămână acolo și să vadă”
Jucătorul care l-a cucerit pe Gigi Becali după FCSB – Farul: „Dacă-l pui şi portar, apără!”
FCSB
Jucătorul care l-a cucerit pe Gigi Becali după FCSB – Farul: „Dacă-l pui şi portar, apără!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  07 Februarie 2024, 18:09

Este absolut fabulos căci aproape o luna de zile Gsp a scris doar despre aceste Louis Filip, ce fantastic este, ce extraordinar ce fără de egal în fotbalul nostru. Nici nu mai puteai sa respiri de Filip. Fără jena, marii gazetari ai noștri lustruiau, încă o fac, bocancii luui Becali. Acum, ba, ca este fâs.

fibra
fibra  •  07 Februarie 2024, 08:11

Absolut aiuritor. E uimitor ca a stat atatia ani cu sotia.

gojgaru
gojgaru  •  07 Februarie 2024, 01:14

Becali l-a traumatizat deja .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează