FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB mai ratează un transfer! Anunț categoric despre internaționalul la care visează Becali: "A crescut cu Dinamo în casă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 10:08

Gigi Becali a încercat să dea lovitura pe piața transferurilor și să-l aducă pe Gicu Grozav, decarul României.

Mijlocașul de 27 de ani va rămâne liber de contract în această iarnă, după ce șefii lui Karabukspor i-au transmis că îi vor rezilia contractul, iar Becali l-a telefonat personal pentru a-i cere să vină la FCSB.

Gabriel Torje, bun prieten și coleg cu Grozav la Karabuk, a vorbit despre posibilitatea ca transferul să se realizeze și spune că mijlocașul nu va accepta oferta steliștilor.

"A refuzat și CFR-ul, iar la Steaua nu-l văd jucând niciodată. E prietenul meu şi am discutat despre acest lucru cu el. Cred că nu se va duce la Steaua niciodată. E dinamovist din familie, după ce unchiul lui (n.r. Cornel Țălnar) a jucat acolo mulți ani.

A crescut cu Dinamo în casă și  nu cred că se pune problema să se ducă la Steaua", a declarat Gabi Torje la TV Telekom Sport.

Grozav a mai jucat în România la U Cluj, Petrolul și Dinamo, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege și Terek. În acest sezon, la Karabuk, Grozav a bifat 16 meciuri și a marcat 2 goluri. În plus, după venirea lui Contra la naționala României, Grozav a devenit un jucător de bază.

2.000.000 €este cota lui Grozav, potrivit transfermarkt.de

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
729746053841665
Alimert Ozdemir  •  24 Decembrie 2017, 20:57

sa-l ia pe zlatinski ca-i mai bine

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Decembrie 2017, 18:24

sper sa nu vina acest om,e zero barat

liviuemil
liviuemil  •  24 Decembrie 2017, 17:52

Mi se pare normal sa nu vrei sa vii la o echipa atit timp cit nu simti nimic pentru ea. E corect sa spui lucrurilor pe nume, fara sa te ascunzi.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează