FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB mai transferă un fundaș central! Bozhidar Ciorbadjiski vine de la ȚSKA Sofia

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 21:35

Bozhidar Ciorbadjiski (24 de ani) va fi noua achiziție a vicecampioanei FCSB.

Narcis Răducan, noul manager al FCSB-ului, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că în următoarele zile va mai semna un jucător cu gruparea roș-albastră. Surse din Bulgaria susțin că Bozhidar Ciorbadjiskieste jucătorul la care a făcut referire noul oficial al vicecampioanei.

„Aducem un fotbalist din străinătate, cunoscătorii de fotbal îl ştiu. Nu a mai fost la noi, dar nu mă întrebaţi mai multe că nu spun. Nici nu ştiu să îl pronunţ” - Narcis Răducan, la TV Digi Sport.

După transferul lui Andrei Marc de la Concordia Chiajna, finanțatorul Gigi Becali mai aduce un fundaș central, pentru a acoperi postul veșnic problematic din cadrul echipei sale. 

În actualul sezon al primei ligi bulgare, Ciorbadjiskia apucat să joace trei partide pentru ȚSKA Sofia, iar în stagiunea precedentă a evoluat în 29 de meciuri și a înscris un gol. 

1,3 milioane de euroeste cota de piață a bulgarului, potrivit Transfermarkt.

8 selecțiiare Ciorbadjiski la naționala Bulgariei

VEZI ȘI:

Premieră istorică în Liga 1! Cinci echipe neînvinse în primele șase etape

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
risc_mix
risc_mix  •  20 August 2019, 11:02

Astia isi bat joc de nea gigi. Ii aduc numai jucatori d'astia cu nume imposibil de pronuntat pt el. Dupa polonezu' ala i l-au adus pe bulgaru' asta. Iar el saracu' nici pe romani nu prea-i pronunta bine

cneius
cneius  •  20 August 2019, 08:37

Saracii comentatori de televiziune...

 •  20 August 2019, 08:26
Postat de persanu pe 20 August 2019, 00:26

Ba mai terminați cu Fcsb nu e Steaua, da din punct de vedere juridic, nu este, dar este continuatore, altfel trebuia scoasa din liga1. Si mai știți ce legitima ca fcsb este continuatore? Faptul ca suporteri anti Steaua întra sa citeasca articolele cu fcsb si sa comenteze. Altfel la Hetmanstadt nu întrați sa citiți sa comentați, la Voluntari la fel, la Iași etc... Sunteți tampi sa nu recunoașteți ca e continuatore atâta timp cat întrați să citiți articole despre fcsb si sa comentați, ca mai amăgiți un suporter doi zece 700 ca fcsb nu e steaua este cu totul altceva. Cine e pe ultimul loc? Doua trei echipe? Nuuuu. Doar Dinamo București

Faci conexiuni între puncte fără legătură. Dacă mă uit la un meci sau intru pe un articol, nu legitimizez că acea echipă e STEAUA. Chiar ești dus? Toată lumea știe de conflictul Steaua vs FCSB și de faptul că "militarii" sunt în Liga a 4-a. FC FCSB este o echipă haotică, fără rădăcini, fără o identitate clară. Dovada și situația de la club și procesele din tribunale. Trezirea!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează