FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nu-mi place!” » Un titular de la FCSB, contestat în direct: „La noi vin doar jucători luați de pe internet!”

Malcom Edjouma are două goluri în opt partide la FCSB / Sursă foto: Imago Images +49   FOTO
Malcom Edjouma are două goluri în opt partide la FCSB / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 12:48 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 14:04

Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, își atrage din ce în ce mai mulți contestatari. Criticat de MM Stoica și Gigi Becali, francezul a fost luat în colimator și de impresarul Victor Becali.

Invitat la GSP Live, emisiune moderată de Costin Ștucan, Victor Becali a taxat politica echipelor din Liga 1 de a transfera fotbaliști străini pe bandă rulantă. Agentul s-a raportat la cazul lui Malcom Edjouma, fotbalist care n-a rupt gura târgului după mutarea la FCSB.

„Nu-mi place Edjouma! Da, parcă e Pogba (n.r. - o spune pe un ton ironic). A fost la Viitorul, n-a jucat, a jucat puțin la Botoșani și gata. Nu-mi place. Dar nu înseamnă că nu-i jucător bun dacă nu-mi place mie”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

În România, vin doar jucători luați de pe internet. Și pe internet îi găsești greu! Mai bine să jucăm cu copii de la noi, cum să aduci jucători străini pe atâția bani? Nu ei sunt soluția. O echipă ar trebui să aibă 3-4 străini buni, care să facă diferența. Atât! Părerea mea e că Federația ar trebui să ia niște măsuri din punctul acesta de vedere.

- Victor Becali, la GSP Live

2 goluriîn 8 partide a strâns Edjouma la FCSB

+45 FOTO

Gigi Becali, avertisment pentru Edjouma: „Pasează, mă, ca stai pe bancă”

Și Gigi Becali l-a criticat pe Edjouma, după ultima prestație a mijlocașului adus de la FC Botoșani în luna februarie pentru 330.000 de euro.

„Edjouma, când a venit, am zis: «Mamă, să vezi câte milioane iau pe el! Extraordinar fotbalist, de când căutam!». A jucat două meciuri, acum, gata, el e Maradona, driblează, nu mai pasează. Pasează, că stai pe bancă, mă, Edjouma, mă! Ia să vezi cum stă pe bancă acum!”, a declarat Becali la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Ce a făcut „timidul” Tavi Popescu la examenul pentru permisul de conducere + Dezvăluiri în direct: „Are el timp de așa ceva?”

Mihai Stoica intervine în conflictul dintre suporterii lui FCSB și Petrea: „Este, de fapt, o «indirectă». Se știe foarte bine asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  11 Aprilie 2022, 23:39
Postat de dodo001 pe 11 Aprilie 2022, 14:28

Numele acestuia, e de fapt Malcolm. Asa ar fi corect. Probabil parintii lui nestiutori de carte au vazut intr-un film acest nume, dar ce sa vezi, uita o litera. Malcom :))) Cum ar fi Florinel Coman sa fie Forinel...e ciudat. Ma rog, Edjouma are șansa sa isi corecteze numele pe cale administrativa si sa il heme Malcolm, asa cum e normal

Mai e un Malcom la Zenit, care e brazilian. Deci se pare că nu doar părinții lui Edjouma au scris greșit numele copilului lor.

bobby_axelrod
bobby_axelrod  •  11 Aprilie 2022, 15:31

Problema e ca nu e impresariat de el ca altii ratati de la Fcsb sa dea tepe in Europa ca si cu Man si Morutan.

dodo001
dodo001  •  11 Aprilie 2022, 14:28

Numele acestuia, e de fapt Malcolm. Asa ar fi corect. Probabil parintii lui nestiutori de carte au vazut intr-un film acest nume, dar ce sa vezi, uita o litera. Malcom :))) Cum ar fi Florinel Coman sa fie Forinel...e ciudat. Ma rog, Edjouma are șansa sa isi corecteze numele pe cale administrativa si sa il heme Malcolm, asa cum e normal

Vezi toate comentariile (11)
Comentează