FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lăcătuș a identificat o problemă la strategia FCSB: „Sunt curios. Ce se va întâmpla atunci?”

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 21:09 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 22:34

Marius Lăcătuș (59 de ani), legendă a Stelei, a identificat o posibilă problemă la FCSB, liderul campionatului, formație care a adus 3 fotbaliști în această iarnă, pe mijlocașul Baba Alhassan, extrema Luis Phelipe și fundașul dreapta Nana Antwi.

FCSB a fost activă în campania de mercato, s-a întărit pe 3 poziții și va ataca titlul în prima jumătate a anului. Ar fi cel dintâi campionat câștigat de roș-albaștri după 9 ani.

Marius Lăcătuș, legendă a Stelei, i-a avertizat pe nou-veniți că nu le va fi ușor să iasă în evidență la FCSB, în condițiile în care roș-albaștrii înfruntă adesea echipe care se apără jos, aglomerat.

Victor Angelescu confirmă GSP: „Da, îl dorim! Dacă Horațiu pleacă, într-un timp foarte scurt aducem portar”
RAPID
Victor Angelescu confirmă GSP: „Da, îl dorim! Dacă Horațiu pleacă, într-un timp foarte scurt aducem portar”

Marius Lăcătuș avertizează nou-veniții de la FCSB: „Dacă nu stai bine tehnic, nu poți ieși în evidență”

„Alhassan este unul dintre jucătorii care mi-au plăcut la Hermannstadt. Să vedem dacă va putea face față presiunii, concurenței la o echipă mai mare, o echipă care are cu totul și cu totul alte obiective.

Sunt jucători care vin de la echipe mai micuțe, echipe care aveau alte obiective. Sunt echipe la care atunci când jucau meciurile din campionat puteau să iasă mai ușor în evidență.

Spațiile erau mai mari și puteau să își demonstreze calitățile. Atunci când vii la FCSB trebuie să te aștepți la faptul că marea majoritatea a echipelor cedează deliberat posesia. Spațiile sunt mai mici și dacă nu stai bine din punct de vedere tehnic nu poți să ieși în evidență”, a opinat Lăcătuș la Digi Sport Special,

Marius Lăcătuș: „Dacă Nana Antwi va fi titular, vor avea mici probleme”

„Fiara” a identificat o problemă cu fundașul dreapta cumpărat de FCSB, Nana Antwi, de la Urartu, campioana en-titre a Armeniei, faptul că acesta i-ar lua locul printre titulari unui fotbalist cu ajutorul căruia e respectată regula U21, Alexandru Pantea. 

„Eu sunt curios cu fundașul dreapta pe care l-au luat, dacă va juca fundaș dreapta. Nu știu cine va fi jucătorul U21. Trebuie să îi cauți loc lui Tavi Popescu, el și Pantea sunt singurii jucători U21.

Dacă jucătorul care a fost adus din Armenia va juca fundaș dreapta, vor întâmpina micuțe probleme. Dacă va juca fundaș dreapta, trebuie să schimbi sistemul de joc sau unul dintre jucătorii noi nu va intra pe teren.

Poate va ajunge să joace chiar în bandă dreaptă, dar ce se întâmplă cu Luis Phelipe atunci?”, s-a întrebat Lăcătuș.

Dacă Nana Antwi îi va lua locul lui Alexandru Pantea în primul „11”, cei de la FCSB ar trebui să mizeze pe Octavian Popescu ca soluție U21. Asta ar însemna că una dintre pozițiile din atac să fie ocupată, în condițiile în care patronul Gigi Becali a anunțat că vrea să-i vadă titulari pe Florinel Coman, Alexandru Băluță și Luis Phelipe în linia ofensivă.

VIDEO. Cum decurge pregătirea celor de la FCSB în Antalya

Mai multe știri despre FCSB:

Ștefan Târnovanu se imaginează deja campion cu FCSB: „De obicei, atragi acel lucru” » Pe cine vede principala rivală la titlu
FCSB
Ștefan Târnovanu se imaginează deja campion cu FCSB: „De obicei, atragi acel lucru” » Pe cine vede principala rivală la titlu
De ce a lipsit Florinel Coman de la antrenamentul FCSB-ului + Ngezana și-a surprins plăcut coechipierii
FCSB
De ce a lipsit Florinel Coman de la antrenamentul FCSB-ului + Ngezana și-a surprins plăcut coechipierii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
emil1986
emil1986  •  19 Ianuarie 2024, 10:58
Postat de gicab pe 19 Ianuarie 2024, 08:59

Pe cine interesează ce se întâmplă la FCSB?

Se pare ca pe tine, prostea. Mai ai fatiori?

gicab
gicab  •  19 Ianuarie 2024, 08:59

Pe cine interesează ce se întâmplă la FCSB?

istet10
istet10  •  19 Ianuarie 2024, 00:15

Tu cum te-ai descurcat cand ai venit de la o echipa mica? Fane Petcu cum s-a descurcat?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează