FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mesaj pentru Gigi Becali direct din vestiarul FCSB: „Andrei Chindriș e prea scump, n-o să ajungă aici”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 09:29

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă pentru transferul fundașului Andrei Chindriș, 20 de ani, de la FC Botoșani, dar mutarea pare greu de realizat. 

Mijlocașul celor de la FCSB, Olimpiu Moruțan, fost jucător la FC Botoșani și coleg cu Andrei Chindriș la naționala de tineret, a vorbit despre posibilul transfer al fundașului și îi dă o veste proastă lui Gigi Becali.

E mai greu de convins! Patronul de la FC Botoşani (n.r. Valeriu Iftime)cere foarte mult pe el şi nu cred că Andrei o să ajungă la FCSB!”, a declarat Olimpiu Moruțan la TV Digi Sport. 

„Am vorbit cu Iftime și i-am zis că-l iau pe Chindriș, îi dau banii acum, dar să nu joace în play-off cu noi. A fost o glumă, pentru că i-am dat de înțeles că el va juca în play-off. I-am spus că-i dau acum 800.000 de euro pe Chindriș și mă mai gândesc dacă ajung la un milion” 
Gigi Becali, pe 12 noiembrie, la TV Pro X 

Stoperul Chindriș are două selecții la naționala de tineret, fiind titular în echipa lui Mirel Rădoi în preliminariile EURO 2021. Acesta a venit la FC Botoșani în ianuarie 2017, de la U Cluj. A mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 14 meciuri în Liga 1. 

Andrei Chindriș: „Până la iarnă îmi văd de treabă” 

Andrei Chindriș a vorbit și el despre interesul celor de la FCSB. 

„Am auzit și eu de interesul celor de la FCSB. Până la iarnă mai sunt două luni și vreau să-mi văd de treabă! Nu mă gândesc la viitor pentru că e posibil să-mi scadă randamentul”,a declarat fundașul, potrivit sursei citate.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, sfaturi pentru Florinel Coman: „Asta trebuie să faci pentru a te transfera! Așa a fost în cazul meu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  14 Noiembrie 2019, 18:05

Tu poti sa-l dai si pe 10 mil insa aici este vorba de cat se ofera si oferta este de 650.000 si à fost in urma cu 10 zile. Becali vrea sa o creasca dar timpul care se scurge tinand cont ça abia ô luna si ceva se mai joaca la noi si vin si ceva gheturi pe teren riscul e mare asa ça peste o luna Gnohere de la sine scade ça orice jucator din est pe timp de iarna si va costa 500 000 apoi peste inca putin il pierde gratis. Se inneaca ça Mititelu cu fratii Costea si in privinta lui Coman si Man. Pe curand

angel_of_death_
angel_of_death_  •  14 Noiembrie 2019, 11:04
Postat de cobra_z pe 14 Noiembrie 2019, 10:24

acelasi troc pe filiera fcsb-botosani , fcsb-viitorul..."in schimbul a cateva puncte iti cumpar un jucator supraevaluat ca sa pot sa ma scad si eu cu banii din club...ma-ntelegi care-i smecheria...he he he"

este ca in reclama cu saniuta , blatul nu mai merge cu valiza , se cumpara un jucator ... dupa 1 an il da inapoi in schimbul altui blat

cobra_z
cobra_z  •  14 Noiembrie 2019, 10:24

acelasi troc pe filiera fcsb-botosani , fcsb-viitorul..."in schimbul a cateva puncte iti cumpar un jucator supraevaluat ca sa pot sa ma scad si eu cu banii din club...ma-ntelegi care-i smecheria...he he he"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează