FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Mihai Bălaşa a răbufnit în cantonament: „Sunt cel mai bun din Liga 1 și m-am săturat să termin pe doi!”

Mihai Bălaşa în cantonamentul FCSB // Foto: Cristi Preda
Mihai Bălaşa în cantonamentul FCSB // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 11:04

Mihai Bălașa și-a făcut o promisiune la 24 de ani, fundașul spunând că el și colegii n-ar mai avea nicio scuză dacă pierd iar campionatul. Și face o comparație interesantă între Dică și Teja.

  • Trimișii speciali ai Gazetei în Spania, Eduard Apostol și Cristi Preda, transmit cele mai noi informații și imagini din cantonamentul FCSB.

Mihai Bălașa a împlinit ieri 24 de ani. Fundașul a fost în vervă, oferind răspunsuri explicite la întrebările ce-l vizau direct pe el și echipa, fără a căuta alibiuri și promițând titlul de campioană al României după o pauză de patru ani. Fotbalistul s-a declarat fortificat de toate declarațiile care l-au vizat pe el și pe coechipieri.

- „De vreo zece ani tot îmi fac ziua de naștere prin cantonamente. Mă simt bine la 24 de ani, chiar dacă îmbătrânesc. Seara îi voi cinsti pe băieţi. Cu ce? Cu apă plată! Bine, acum dacă Mister va fi de acord, poate o să fie un pahar de vin, o bere”

- „Poate că puteam face mai multe până la 24 de ani. Dar nu a depins doar de mine. Oricum, sunt mulțumit. Nu regret că am plecat în Italia la o vârstă fragedă, am învățat multe lucruri utile. Și-apoi, am luat cea mai bună decizie întorcându-mă în România, la Steaua, astfel am prins echipa națională”

- „M-am obișnuit cu criticile, le iau ca pe ceva pozitiv care mă ajută să cresc în evoluția mea. Chiar dacă patronul e mai greu de mulțumit, sper să-i oferim multe satisfacții. Știu ce a zis despre mine, dar asta a fost anul trecut, a trecut”

- „Nu-mi place să fac o comparație între ce a fost și ce este acum, între Nicolae Dică și Mihai Teja, dar cu siguranță că Mister a venit cu ceva nou care ne va ajuta foarte mult. Și de antrenamente, și ca atmosferă. Bine, a fost și vacanța, ne-am relaxat și noi, am venit bine după Sărbători. Aveam nevoie de vacanță, toți jucătorii aveau nevoie de o pauză”

- „E de datoria noastră să-l respectăm pe Mihai Teja. Și să-l ajutăm. Așa cum dânsul ne ajută pe noi, și noi trebuie să răspundem la fel. Nu știu ce a zis domnul Dică, ceva despre faptul că nu l-am fi ajutat. E părerea lui, dar nu s-a pus problema vreodată ca un jucător să nu dea sută la sută”

- „Nu cred că am terminat campionatul în 2018 în genunchi. Și cu CFR Cluj am jucat destul de bine, am avut ocazii, dar adversarul a înscris un gol norocos, noi am avut oportunități și nu le-am fructificat, așa s-a scris soarta partidei. Am avut și ghinion, mulți accidentați, plus când era ora meciului nostru ba era terenul înghețat, ba venea ninsoarea”

- „Anul trecut s-a zis că am avut ghinion, acum doi ani a fost nu știu ce, acum nu mai e loc de întors! Nu mai sunt scuze și-ar fi dramatic să pierdem iar. Ne-am săturat să tot terminăm pe locul 2! E frustrant să vezi că ești mereu sus, acolo, dar se bucură alții!”

- „Și la Iași, pe finalul sezonului trecut, am pierdut cu un gol pe final care ne-a costat titlul. Am avut eu o oportunitate la început, ne avantaja și egalul, însă am pierdut, tot! Timpul nu-l mai putem da înapoi, dar sper că am învățat. Am trăit acea fază timp de câteva săptămâni, însă mi-am zis că trebuie să trec peste. Au fost cele mai urâte momente din carieră”

- „Cel mai bun fundaș din România? Eu! Că așa vreau eu! Să spună antrenorii care sunt calitățile mele. Cum mă simt la 24 de ani? Puternic!”.

 Mihai Bălașa are doar două dorințe la împlinirea a 24 de ani: „Să fiu sănătos și să câștig campionatul. Eu sunt pozitiv, cred că avem șanse 10 din 10 să luăm titlul”

„Nu sunt multe cele 6 puncte care ne distanțează de CFR Cluj. Mai sunt cinci etape din sezonul regulat, mai sunt alte 10 de play-off, se pot recupera” Mihai Bălaşa

„Dacă nu vor mai fi cantonamente înaintea meciurilor de acasă, asta ne bucură, dar va fi o responsabilitate și mai mare. Eu nu cred că există vreun jucător care să fie nebun și înainte de partidă, seara, să stea în oraș până la ora 2:00-3:00 dimineața” Mihai Bălaşa

„Benzar și Gnohere sunt genul de jucători de națională, dacă ar pleca acum, ar fi o pierdere pentru noi. Nu cred că e cineva la Steaua care ar vrea să plece acum! Îi simt pe toți motivați să ia titlul” Mihai Bălaşa

17 meciuri a jucat Bălașa în sezonul de toamnă pentru FCSB

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cj666
cj666  •  15 Ianuarie 2019, 15:56
Postat de stelistdemic01 pe 15 Ianuarie 2019, 14:54

stelele verzi sunt din Luxembourg...

0-2... dooare mai rau ca tunsu oierului :)))))))

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  15 Ianuarie 2019, 15:30

hai baietii

stelistdemic01
stelistdemic01  •  15 Ianuarie 2019, 14:57

uefa ar trebui sa schimbe regulamentul pt cfr: cfr sa fie arbitrata doar de arbitrii romani sau unguri; astfel, cresc la 10% sansele de a elimina campioana Luxemburgului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează