LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Mihai Pintilii, mesaj direct pentru antrenorul Bogdan Andone: „I-am spus și în față”

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Miercuri, 26 Iunie

FCSB a câștigat ieri și al doilea amical al verii, 4-0 cu ASSR Brașov, echipă din Liga 3.

După meci, mijlocașul Mihai Pintilii, căpitanul echipei, a vorbit despre lot și despre relația cu antrenorul Bogdan Andone.

Bogdan Andone e un antrenor foarte bun! Mai sunt jucători cu experienţă, precum Filip și Roman, și-l ajutăm. Noi îi oferim tot sprijinul din teren.

Noi ne propunem mereu locul 1, dar ne trebuie și puțin noroc. I-am spus și lui Bogdan Andone în față că ne trebuie şi noroc. Fără noroc e foarte greu. Pentru el e o provocare, dar noi îl vom ajuta.

Obiectivul nostru este câştigarea campionatului. Nu e presiune! Eu când am venit la echipă, în 2012, nu se câştigase titlul de 7 ani. Vom vedea dacă sunt alte echipe mai bune sau unde greşim noi”, a declarat Mihai Pintilii la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO FCSB, victorie și în al doilea amical al verii! Florin Tănase a fost omul meciuluiCine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (4)

danielp0tc0varu  •  26 Iunie 2019, 13:03

Gandire profunda de oaie , are scoala lui Jijel si a maretei Memelusca , sa avem noroc , sa trecem pe la biserica , sa fie arbitrii prieteni cu noi si avem asigurat locul 2.

whiteredarad  •  26 Iunie 2019, 10:47

Pe linga noroc , ar mai trebuisi altele : Pintilii sa nu mai fie "de sticla", e nevoie e un stoper bun, de un fundas stanga ( ca Momcilovici si Stan....nu reapar repede), de o rezerva , pentru man, de un centru, si ..poate de un antrenor cu personalitate. Nu vad FCSB peste c a fost, pina acum

Cristi Ratiu  •  26 Iunie 2019, 10:38

după declarația asta Pintilii nu pare prea încrezător în legătură cu sezonul ce sta sa înceapă ????????..

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1