FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

FCSB poate pierde un jucător important în vară » E în ultimele 6 luni de contract și n-a semnat prelungirea

Ovidiu Popescu, în centru, este cel mai vechi din lotul FCSB
Ovidiu Popescu, în centru, este cel mai vechi din lotul FCSB

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 07:19 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 09:38

Mijlocașul Ovidiu Popescu a intrat în ultima jumătate de an a contractului cu FCSB, iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului, spune că e pe lista a peste jumătate din cluburile din Liga 1.

FCSB pregătește meciul cu Petrolul, de duminică, și speră să-și sporească avantajul de 10 puncte pe care-l are în fruntea clasamentului. Însă Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, este deja cu gândul la momentul în care va trebui să plănuiască lotul pentru sezonul viitor.

Florinel Coman, direct în Champions League!? Adrian Ilie aruncă „bomba”: „Ofertă din Bundesliga!”
FCSB
Florinel Coman, direct în Champions League!? Adrian Ilie aruncă „bomba”: „Ofertă din Bundesliga!”

Iar dintre jucători, oficialul liderului îl are în vedere pe Ovidiu Popescu, cel mai vechi din efectivul aflat la dispoziția lui Elias Charalambous și a lui Mihai Pintilii.

Popescu, 30 de ani, cumpărat în 2016 de la Poli Timișoara, cu 200.000 de euro, va deveni liber de contract la vară, dacă nu prelungește cu roș-albaștrii.

Mihai Stoica: „Popescu va avea oferte de la mai mult de jumătate din prima ligă”

„Avem o bancă foarte atractivă. Nu ai cum să spui că nu ai. Între Şut, Lixandru şi Baba Alhassan, joacă doi, deci unul rămâne pe bancă. Ovidiu Popescu e un jucător care îţi acoperă orice poziţie.

Eu spun că dacă Ovidiu Popescu nu-şi va prelungi cu noi şi va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din prima ligă”, a comentat MM Stoica la Orangesport.ro.

Mihai Stoica: „Ne interesează cum terminăm, e important”

Întrebat dacă sunt negocieri pentru extinderea colaborării, oficialul roș-albaștrilor a precizat că „deocamdată nu există, dar există orice posibilitate. Ne interesează cum terminăm (n.r. - sezonul) pentru că e important.

Una e să iei după aproape 10 ani campionatul, alta e să te uiţi iar cum iau alţii. Nu ştim. E clar că nu s-a jucat nimic, deocamdată”.

Mihai Popescu, 243 de partide în tricoul FCSB

FCSB a luat ultima oară titlul în 2015, cu un an înainte ca Ovidiu Popescu să ajungă la echipă. De atunci, mijlocașul a bifat 243 de meciuri în tricoul roș-albastru, a dat 6 goluri şi 13 pase decisive.

În 2023 - 2024, el a evoluat în 31 de partide, în toate competiţiile, reuşind un gol şi un assist. 

VIDEO. Gigi Becali promite spectacol dacă ia titlul: „Voi ieși cu Maybach-ul, ca pe vremuri și fac cel mai mare spectacol de artificii din istoria României”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Povestea emoționantă de la CFR Cluj » Jucătorul rămânea fără bani în cont la câteva minute după ce primea salariul: „Abia atunci am aflat ce face!”

După remiza de la Iași, Andrei Nicolescu a luat în vizor doi „câini”: „Alegerile lor n-au fost extraordinare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează