FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu și-a putut ascunde zâmbetul după ce a văzut ce a declarat jucătorul lui FCSB: „Mamă, ce tupeu are ăsta!”

Reacția lui Mihai Stoica la declarațiile lui Pantea // foto: captură OrangeSport
Reacția lui Mihai Stoica la declarațiile lui Pantea // foto: captură OrangeSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2022 08:33 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2022 09:05

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, s-a amuzat când a văzut ce a povestit despre el Alexandru Pantea, fundașul lateral în vârstă de 19 ani al roș-albaștrilor.

Promovat din Academia FCSB, Pantea a fost împrumutat la Hermannstadt în vara lui 2021, pentru a căpăta experiență.

Paradoxul FCSB: are fotbaliști, dar nu are puncte! Domină echipa ideală din Superliga + Farul nu are niciun jucător
FCSB
Paradoxul FCSB: are fotbaliști, dar nu are puncte! Domină echipa ideală din Superliga + Farul nu are niciun jucător

I-a ajutat pe sibieni să promoveze în Liga 1, apoi a participat alături de naționala U19 a României la Campionatul European din vara lui 2022. Ulterior a revenit la FCSB, fiind acum un jucător important al roș-albaștrilor, capabil să evolueze în ambele benzi.

Când a relatat cum a revenit la FCSB, Pantea l-a menționat pe Mihai Stoica, managerul general al clubului. MM a urmărit declarațiile fotbalistului din platoul OrangeSport și a părut mișcat de spusele tânărului fundaș.

Alexandru Pantea s-a scuzat față de Mihai Stoica: „Nu am făcut niște meciuri reușite la EURO”

„După ce m-am întors de acolo (n.r. - Hermannstadt), am mers la EURO cu naționala. Domnul Mihai Stoica mi-a spus că vine să mă vadă acolo. Îi cer scuze că a venit și nu am făcut niște meciuri reușite. Știe și dânsul asta.

După ce am revenit de la EURO, am primit un mesaj să mă prezint la prima echipă. Nu-l mai văzusem de mult (pe Mihai Stoica), știu că vorbea la televizor despre mine. M-am simțit bine când l-am văzut, mi-a dat curaj, iar asta contează foarte mult pentru un jucător tânăr.

121 de minutea jucat Pantea, cumulat, în cele 3 meciuri ale României de la EURO U19, 1-2 cu Italia, 1-2 cu Franța, 0-1 cu Slovacia

E oricând acolo, mai ales pentru cei tineri. Am purtat o discuție cu el la sala de forță, l-am întrebat «Ce să faci cu Giroud?» și s-a aprins. I-am spus că sunt fan Argentina, probabil e supărat că a câștigat Argentina Campionatul Mondial”, a dezvăluit Pantea la televiziunea menționată.

MM Stoica nu și-a putut ascunde zâmbetul după ce a văzut ce a declarat jucătorul lui FCSB: „Mamă, ce tupeu are ăsta!”
Alexandru Pantea / foto: GSP

Cum a reacționat Mihai Stoica

„Povestea lui e foarte tare. Era copil de mingi. L-am văzut isteț, avea 12 ani, și l-am învățat când să dea drumul la minge. A fost și la meciul cu Ajax. La un moment dat, am fost să-l văd pe Adrian Niță, 2003, generația lui. Și l-am văzut pe ăsta mic, Pantea.

Jucam cu Rapid, Niță a zis că dă 3 goluri și a dat. După un gol, Pantea era la mijlocul terenului cu un rapidist și îi zice: «Bă, ce slabi sunteți». Mamă, când l-am auzit... «Ce tupeu are ăsta!».

Am mare încredere că va ajunge bun. Acum vrea să facă prea mult, are entuziasmul ăsta datorat vârstei. Dar are calități extraordinare”, a afirmat MM.

Pantea a jucat 18 meciuri pentru FCSB în acest sezon, cele mai multe (11) în Superligă. A oferit două pase decisive.

Mai multe știri din Superligă: 

A trecut peste o copilărie zbuciumată, acum e printre cei mai buni din România și pe lista lui Mihai Rotaru: „Nu există reguli clare! Nu le pasă de nimic”

„Foștii fotbaliști ar trebui prioritizați” » Andrei Prepeliță vorbește despre perioada petrecută pe banca lui FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
quattro21
quattro21  •  28 Decembrie 2022, 11:40

:))) Incredibil. MM este si antrenor si scouter. Atatea calitati.... Si ce detaliu l-a facut sa il vada calitatile jucatorului... ca a zis "mama ce slab sunteti" la adversar . Asa se explica unde am ajuns cu fotbalul, ce calitati se promoveaza. Jucatorul e un copil care nu trebuie judecat, trebuie sustinut

VanBasten
VanBasten  •  28 Decembrie 2022, 11:38

Mai putin tupeu a avut cu danezii de la Silkeborg, fiind integralist in ambele meciuri. E de perspectiva sa primesti zece boabe la o varsta frageda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează