FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rivala surpriză din Superligă care îi dă emoții lui Mihai Stoica: „O văd cea mai bună!”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 08:37 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 09:16

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat rivalele echipei sale în lupta pentru titlu. 

Deși FCSB are un avans de 11 puncte față de CFR Cluj și Rapid și 13 față de Universitatea Craiova, oficialul roș-albaștrilor spune că jucătorii lui Charalambous încă nu se gândesc că sunt campioni. Și spune că cea mai puternică dintre rivalele FCSB este Universitatea Craiova, chiar dacă echipa lui Ivaylo Petev e pe locul 4 și nu a mai câștigat de 4 meciuri în Superligă.

Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” +  Cine e „bomba” din lotul liderului
FCSB
Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” + Cine e „bomba” din lotul liderului

Mihai Stoica o laudă pe Universitatea Craiova: „O văd foarte bună” 

„Eu o văd pe Craiova cea mai bună echipă. Meciul cu Farul (n.r- pierdut 1-2) a fost o surpriză imensă, mai ales cu Farul în acea componență. 

Craiova a avut nişte ocazii mari cu Farul. Da, a mai avut şi Farul, dar pe Craiova o văd foarte bună. Cred că Universitatea Craiova cu Screciu e altă echipă. Și cu Soiri. M-am mirat că n-a jucat de la început. 

Dintre Craiova, Rapid, CFR... Am făcut un tur prin Antalya. Da, sunt meciuri de pregătire, nu sunt relevante, dar totuşi vezi potenţialul. Și Craiova mi s-a părut net superioară celorlalte. Şi Sepsi mi s-a părut foarte bună. Ne interesează să nu pierdem la Craiova, normal. O ţinem departe. Dacă vom câştiga, este excepţional ”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport. 

Apoi a vorbit despre lupta la titlu.

„Fac pariu că acum dacă discutăm cu băieţii noştri şi îi pui să spună următoarele trei meciuri, niciunul nu ştie. Nu-i interesează. O iau meci cu meci. Nu există niciun target.

Chiar nu suntem campioni. Știm că nu suntem. Avem speranţe, avem încredere, dar încă nu suntem campioni. Acum două sezoane, CFR Cluj avea un avans de 14 puncte. Au rămas 7 puncte la intrarea în play-off, iar după doar două etape au mai rămas cu un avans de două puncte. Trebuie să fii un idiot notoriu să zici că eşti campion înainte să înceapă play-off-ul”, a mai declarat MM Stoica. 

VIDEO Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

 Citește mai multe știri din Superligă:

FCSB ar putea pierde un titular! » Gigi Becali a făcut anunțul + Ce transferuri intenționează să facă în vară
FCSB
FCSB ar putea pierde un titular! » Gigi Becali a făcut anunțul + Ce transferuri intenționează să facă în vară
Surpriză! Singurul capitol unde „mașinăria” FCSB nu e pe primul loc » Roș-albaștrii, depășiți de o rivală
FCSB
Surpriză! Singurul capitol unde „mașinăria” FCSB nu e pe primul loc » Roș-albaștrii, depășiți de o rivală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
nea_marin
nea_marin  •  25 Ianuarie 2024, 17:11
Postat de 10iul73 pe 24 Ianuarie 2024, 20:11

Pe tine te vede fraier,pai nu este așa!???ce sa lupte cu tine,un om fără servici viitor..cu bătaie prostea..pt tine și guru..

Bread duamna big benu?

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Ianuarie 2024, 20:31
Postat de nea_marin pe 24 Ianuarie 2024, 12:18

Iarasi ii gadila pe supusi si iarasi fcsb are asigurate 3 p! Supusii de la mogosoaia vor face figurative ca de fie are data ! Rusinicaaaa na, na , na :)))))

Pai fcu de cate ori a batut fcsb-ul?

10iul73
10iul73  •  24 Ianuarie 2024, 20:11
Postat de nea_marin pe 24 Ianuarie 2024, 18:57

Iarasi le canta GG : rusinicaaaa,na,na,na :))))

Pe tine te vede fraier,pai nu este așa!???ce sa lupte cu tine,un om fără servici viitor..cu bătaie prostea..pt tine și guru..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează