FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

I-a costat o avere, dar nu știu care e postul lui ideal: „Ce, Joao Felix a dat randament?”

David Miculescu, în roșu // foto: Imago Images
David Miculescu, în roșu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 11:27 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 12:04

David Miculescu, fotbalistul în vârstă de 21 de ani cumpărat de FCSB cu 1,7 milioane de euro, a înscris doar două goluri în primele 12 meciuri la noua echipă. Staff-ul roș-albaștrilor nu s-a lămurit până acum care este poziția ideală a arădeanului.

În sezonul trecut, cel mai bun al carierei, David Miculescu a înscris 8 goluri în 38 de meciuri. El a fost „plimbat” pe mai multe poziții, fără a avea un post clar. A jucat ca mijlocaș de bandă, în spatele vârfului, „aripă” și chiar ca număr 9.

Toni Petrea a revenit în Liga 1! Prezentat oficial: „Mult succes”
CHINDIA
Toni Petrea a revenit în Liga 1! Prezentat oficial: „Mult succes”

Miculescu trece printr-o situație similară la FCSB, unde a fost folosit pe 4 poziții în cele 12 meciuri de până acum: „extremă” dreapta, atacant central, mijlocaș ofensiv, al doilea vârf. 

Deși a fost cel mai scump transfer al verii, în schimbul său plătindu-se 1,7 milioane de euro, David nu este titular incontestabil în formația lui Nicolae Dică.

Mihai Stoica cere răbdare în cazul lui David Miculescu: „Când o să știe care e poziția ideală, va fi mai bun”

„Și Wolverhampton a dat 40 de milioane pe Fabio Silva și așteaptă mai mult de la el. Joao Felix (n.r. - la Atletico Madrid) a dat cumva randament? Sunt și jucători care nu sunt fenomene. Miculescu la debut a jucat foarte bine, apoi a marcat la primul meci din campionat, iar la ultimul de pe teren propriu a marcat.

Nu cred că poate cineva să spună că Miculescu este o deziluzie până acum. Nici nu joacă meci de meci. 

Este un copil de 21 de ani care a fost folosit atacant, numărul 10, dreapta și stânga. Când o să se știe exact care e poziția lui probabil că-și va câștiga reperele și va fi mult mai bun”, a comentat la OrangeSport Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, potrivit spotmedia.

Cele două goluri înscrise de Miculescu pentru FCSB au venit în campionat, la 1-1 cu CS Mioveni și 1-1 cu FC Voluntari. David a fost integralist în doar 3 dintre cele 12 partide jucate la noua echipă.

VIDEO » Comparație marca Gigi Becali. Cu cine îl aseamănă pe David Miculescu

Mai multe știri din Liga 1: 

FCSB, singura „îngropată” de cupele europene: 66% puncte pierdute și o măsură radicală: toți „greii” rămân acasă!

Ofertă pentru antrenorul-revelație din Liga 1: „Am fost sunat după meciul de la Pitești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
george022
george022  •  21 Septembrie 2022, 22:13

Daca nu e vorba de bani "negri" nu are nici o logica acest transfer facut de FCSB. Ce imi place cand aud "copilul" are numai 21 ani.... pai daca nu confirmi pana la 21 de ani cand o sa o faci? Jucatorul asta nu e in stare sa faca un dribling in campionat cu alti desculti, ce sa vorbim de transfer afara sau de milioane. Saracul Dica, trebuie sa joace meci de meci cu niste persoane care par jucatori datorita sumei de transfer. Acum, cati dintre voi considera ca Miculescu, Oc. Popescu, Coman si Radaslavescu ar trebui sa faca parte din lotul (nu eachipa de titulari) FCSB? Ca sa nu mai mentionam de fundasul dreapta care nu e in stare sa dea o centrare de cand l au adus acum cativa ani. Echipa arata jalnic si nu ma surprinde ca se afla acolo in clasament. Faceti o comparatie intre Miculescu (1.7 milioane) si V Gheorghe trimis gratis aproape in Turcia. Aaaa, a uitat cineva ca vroia sa l dea aproape gratis pe Cordea? Cel care i a tinut in viata pana acum? Mari specialisti la echipa aia...

Syryus
Syryus  •  21 Septembrie 2022, 17:10

Din păcate pentru noi nici miculescu nu-i fenomenul așteptat de aceea deocamdată ii scriu numele cu m mic

pErsanu02
pErsanu02  •  21 Septembrie 2022, 14:16

Practic MM Stoica il face mic pe Dica. Ca antrenor sa nu ii gasesti locul unui jucator in 12 meciuri si meciuri de verificare si antrenamente ... inseamna ca nu ai nici o treaba cu antrenoratul. Asta daca nu cumva asta ii este valoarea jucatorului , cum si Silva sau Felix , aia le este valoarea , s-au pacatlit ca au platit atatia bani pe el , ca si in cazul lui Miculescu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează