FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica explică cine e fotbalistul numărul 1 al echipei: „Nu se poate juca fără el” + Secretul lui Bogdan Vintilă

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 11:19

Mihai Stoica (54 de ani), directorul sportiv al lui FCSB, a afirmat că Florin Tănase (25 de ani, mijlocaș ofensiv) este un jucător indispensabil pentru vicecampioana României în exercițiu. De asemenea, MM l-a lăudat și pe Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul roș-albaștrilor.

„Dacă discutăm de jucători cu profil eminamente ofensiv, nu putem să-l excludem pe Tănase. În opinia mea, este, dintre jucătorii ofensivi, numărul 1 al Stelei în momentul actual! Este un jucător fără de care nu se poate juca.

Iar Vintilă a reușit să facă ceea ce n-au reușit predecesorii săi, în primul rând din punct de vedere tactic. A reușit, cu un nou sistem, să apropie, ca poziții în teren, doi jucători foarte importanți, Man și Coman. I-a făcut să conlucreze foarte bine”, a declarat MM Stoica pentru TV Digi Sport.

2.800.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

FCSB ocupă în acest moment poziția a 3-a în Liga 1, cu 39 de puncte acumulate, 5 mai puțin față de liderul CFR Cluj. Trupa lui Vintilă are însă și un meci mai puțin disputat față de formația din Gruia.

video // Mihai Stoica: „Pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta"

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Marius Șumudică, negocieri în toi pentru aducerea lui Dan Nistor la Gaziantep! Salariul oferit mijlocașului + suma de transfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
147259629210475
Valentin Onea  •  31 Decembrie 2019, 08:27

Bai ***, vezi ca meritu' nu-i al tau, tu ai fugit la greu si ai venit la culesul poamelor. Meritul e al lui Narcis , care l-a vazut si adus pe Vintila........................dar la vorbe, nu te intrece nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  31 Decembrie 2019, 00:28
Postat de angel_of_death_ pe 30 Decembrie 2019, 12:06

GSP ziarul condamnatilor !!!

Prietenii lui Ovidiu

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  30 Decembrie 2019, 17:55

Ar avea dreptate infractorul , dacă ficibisi ar avea secție de sărituri în apă ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează