FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB reacționează în urma interviului acordat de Dawa pentru GSP: „Clubul e Gigi”

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 08:10 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 09:29

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reacționat în urma interviului pe care Joyskim Dawa, 27 de ani, fundașul central al roș-albaștrilor, l-a dat Gazetei Sporturilor.

Camerunezul a vorbit despre contractul său, care expiră în vara lui 2024, dezvăluind că există o opțiune de prelungire.

Adio, FCSB?! » Fotbalistul de bază al roș-albaștrilor își termină contractul și știe ce vrea: „Planul e făcut”
FCSB
Adio, FCSB?! » Fotbalistul de bază al roș-albaștrilor își termină contractul și știe ce vrea: „Planul e făcut”

Cum a reacționat Mihai Stoica după interviul lui Dawa

Mihai Stoica a dat detalii despre clauza din contractul lui Dawa. Opțiunea de prelungire este a clubului, dar oficialul roș-albaștrilor spune că nu poate anticipa decizia patronului Gigi Becali.

Există opțiune de prelungire, pe care clubul o poate activa. Dar clubul e Gigi. Contează rezultatele și evoluțiile. Eu nu mă așteptam niciodată să nu se activeze opțiunea la Tamm. A jucat foarte bine anul trecut. Da zis că vrea altceva și am adus alt profil de jucător. Deci nu poți să știi ce...”, a declarat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report” de la OrangeSport. 

MM Stoica a fost completat de fostul fundaș dinamovist Cristi Pulhac, aflat în studio: „Contează în primul rând rezultatele. La Gigi se știe. Dacă ai rezultate, are încredere în grup și e un om bun. Rămâi la echipă. Dacă echipa merge prost nu e normal să dea afară?”.

Ce a spus Joyskim Dawa despre contractul cu FCSB 

„În principiu, vreau să mai stau până când contractul meu cu FCSB va expira. Pentru moment sunt aici, aștept până când contractul meu se termină, apoi vom vedea.

Planul meu e să ajung în ligile importante. Dacă am oferte din campionate mai modeste, voi rămâne în România. Dacă vine o ofertă dintr-o ligă mare, atunci voi accepta

Obiectivul e să am o carieră importantă, vreau să joc în Europa. Gândul meu acum e să joc însă în Europa, să mă dezvolt, să ajung din nou în naționala Camerunului”, a spus Dawa pentru GSP.ro.

Fostul fotbalist Valeriu Răchită ((53 de ani) l-a criticat pe Joyskim Dawa, fundașul celor de la FCSB.
Joyskim Dawa, în centru // foto: Imago Images
Joyskim Dawa, după golul din FCSB - Rapid // foto: Raed Krishan, GSP
Dawa a înscris golul de onoare al FCSB-ului în derby-ul cu Rapid / foto: Raed Krishan
Joyskim Dawa, stoperul de la FCSB foto: Cristi Preda
+27 FOTO

Citește și: 

Joyskim Dawa, interviu-eveniment pentru GSP » Prima reacție după ce l-a „rupt” pe Hanca: „Îmi pare rău, dar nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să-i opresc”
FCSB
Joyskim Dawa, interviu-eveniment pentru GSP » Prima reacție după ce l-a „rupt” pe Hanca: „Îmi pare rău, dar nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să-i opresc”
A venit replica lui Sergiu Hanca pentru Joyskim Dawa după interviul de pe GSP: „Deja îi dau prea multă importanță. Fotbalul e sport, nu să ne rupem picioarele!”
PETROLUL
A venit replica lui Sergiu Hanca pentru Joyskim Dawa după interviul de pe GSP: „Deja îi dau prea multă importanță. Fotbalul e sport, nu să ne rupem picioarele!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
dr.jivago
dr.jivago  •  18 Noiembrie 2023, 19:02

Bravo, MM! Trebuie repetat de la " sculare " pana la " culcare" ce rol are Gigisor la club.. Nu, ca s-ar inhiba ciobanelul , care are multe suferinte, si ar avea mai multa grija de necuvantatoarele lui dar macar sa stie sa plateasca ptr toate oalele sparte din cauza lui.. Cat despre Dawa, daca ar avea in spate un coach puternic cu decizie la el , n -ar misca nimeni langa el.. Are niste calitati incontestabile.. Cat despre povestea cu Hanca, haterii nu inteleg ca in momentul cand un fundas face o " alunecare" ,tu ,Hanca care ai jucat si prin Polonia , sari ptr a nu intra in contact... Niciun fundas in acel moment nu are ABS... Daca in locul lui Ticu era Dawa ,era jihad prin presa..

Gogule
Gogule  •  18 Noiembrie 2023, 14:52
Postat de VanBasten1989 pe 18 Noiembrie 2023, 13:54

FCSB a „bifat” a doua cea mai mare umilință într-o dublă europeană, din istoria fotbalului românesc! Înfrângerea incredibilă suferită la general, 0-10, este a doua cea mai rușinoasă suferită de un club din țara noastră în Europa. Cu același scor a fost învinsă și Electroputere Craiova, în sezonul 1992/1993 din Cupa UEFA. Singura echipă din România care a fost „desființată” mai rău în cupele europene decât FCSB și Electroputere a fost SC Bacău. În sezonul 1991/1992 din Cupa Cupelor, moldovenii au fost învinși cu 11-0 la general (0-6, în tur, și 0-5, în retur). Clasamentul celor mai mari umilințe suferite de echipele românești într-o dublă europeană: SC Bacău – Werder Bremen 0-6/0-5 (Cupa Cupelor 1991/1992) FCSB – Silkeborg 0-5/0-5 (Conference League 2022/2023) Electroputere – Panathinaikos 0-6/0-4 (Cupa UEFA 1992/1993) UTA Arad – Legia 1-2/0-8 (Cupa Campionilor Europeni 1969/1970) Hamburg – Steagul Roșu 8-0/2-1 (Cupa UEFA 1974/1975) FCM Bacău – Arsenal 0-2/1-7 (Cupa Orașelor Târguri 1969/1970) Montpellier – Steaua 5-0/3-0 (Cupa Cupelor 1990/1991) FC Argeș – Celta Vigo 0-1/0-7 (Cupa UEFA 1998/1999)

Tu ce echipă susții? Doar de curiozitate întreb. FCSB are cele mai bune rezultate pe plan european dintre toate echipele românești din ultimii 30 de ani. Așa e când joci an de an în Europa, ți-o mai și iei.

mafa
mafa  •  18 Noiembrie 2023, 14:25
Postat de VanBasten1989 pe 18 Noiembrie 2023, 10:24

Clubul e Gigi, deci puteti sa schimbati denumirea in FCGB (Fotbal Club Gigi Becali), oricum consoanele alea nu reprezinta nimic. Nici identitate, nici palmares, nici istorie.

Mai bine i-ar spune LGBTIQ+...amestecatura .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează