FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

MM Stoica îi atacă pe oficialii campioanei: „Nu știm când, știm doar că i-au luat!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 08:57 / Actualizat marti, 11 mai 2021 09:17

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat după egalul echipei sale, 2-2 cu Academica Clinceni.

Oficialul roș-albaștrilor a postat un mesaj acid în această dimineață pe contul de facebook, în care a criticat din nou arbitrajele din Liga 1, reclamând faptul că FCSB a avut un gol valabil la ultima fază a meciului, la reluarea lui Oaidă.

În plus, MM Stoica nu a ratat ocazia de a se lua de rivala CFR Cluj, acuzând faptul că a ajuns la un acord cu Rachid Bouhenna, fundașul lui Sepsi, înainte de finalul sezonului, la fel cum s-a întâmplat în trecut și cu Cristi Bălgrădean, fostul portar al roș-albaștrilor.

Mihai Stoica, atac după FCSB – Academica Clinceni: „Arbitrii ne-au scos mingea din poartă”

„Poate că n-am jucat ce ne așteptam, dar nu uitați că arbitrii ne-au scos mingea din poartă la ultima fază a meciului. Așa cum, la Craiova, Kovacs n-a dat penalty cu eliminare la 0-0, cu Sepsi, la 1-1, Șovre i-a schimbat decizia lui Colțescu de la 30 metri și omul s-a răzgândit, n-a mai dat penalty. Chivulete nu s-a răzgândit când l-a văzut pe Vașvari plin de sânge. Nu s-a putut uita la el. Sensibil.

Sigur, CFR a avut penalty cu noi la Șut, doar că a egalat în prelungiri, deci n-a prea fost mare viciere, așa cum a fost la meciul tur, cu hențul lui Camora. La presupusul penalty la Roman în Botoșani - Steaua, doar dacă nu vrei, nu vezi că fostul nostru jucător îl calcă prima dată pe Crețu. Iar când spui că la Olaru n-a fost penalty, te descalifici. Doar că n-ar fi prima oară. Nici a doua.

Apropo de foștii noștri jucători. Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă - din poziția lui preferată - pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol. Popa, centrare la gol. Dodel era să dea gol.

Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoșani. Nu același lucru se poate spune despre alții. Bălgrădean, Bouhenna... i-au luat în ordine alfabetică? Nu știm. Știm doar că i-au luat. De când? Nici asta nu știm”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

 VIDEO Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni: „Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei”

Citește mai multe știri despre FCSB – Clinceni: 

CFR Cluj și FCSB, despărțite de 1 punct » Toate scenariile posibile

Toni Petrea, ironizat în direct de Radu Naum » Discursul antrenorului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (82)
imgb
imgb  •  13 Mai 2021, 04:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

imgb
imgb  •  13 Mai 2021, 04:00
Postat de kuba pe 12 Mai 2021, 06:31

Ce gigist grețos !

steauaeuna....da ba, e una Steaua in liga treia....aia e Steaua adevarata !

gintonic
gintonic  •  12 Mai 2021, 09:40

Bre nea Meme ! Cum de nu ti-e rusine sa spui ca Botosani nu va sunt aserviti, cand aia fac greseli de curtea scolii in meciul cu fcsb , iar cu Craiova si Cluj mananca terenul, musca din jucatori ?! Cum de nu va este jena sa declarati ca mingea din ultima faza a meciului cu Clinceni a intrat "juma de metru in poarta"? Ce argumente clare aveti ca ar fi depasit macar cu toata circumferinta linia portii ? Apoi, arbitrii au gresit si in favoarea voastra de atatea ori, nu doar in favoarea Clujului. Hai, succes la locul 2 !

Vezi toate comentariile (82)
Comentează