FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

Mihai Stoica susține că nu există vreo diferență între cantonamentul lor și pregătirea Craiovei, care a disputat două meciuri amicale cu Chindia, la Buftea +12   FOTO
Mihai Stoica susține că nu există vreo diferență între cantonamentul lor și pregătirea Craiovei, care a disputat două meciuri amicale cu Chindia, la Buftea

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 22:06 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 23:03

FCSB a revenit din Antalya și a scăpat de carantină. Mihai Stoica susține că nu există vreo diferență între cantonamentul roș-albaștrilor și pregătirea Craiovei, care a disputat două meciuri amicale în aceeași zi cu Chindia, la Buftea, într-o zonă considerată galbenă din punct de vedere al riscului de infectare cu Covid-19.. 

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • FCSB a ajuns astăzi în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

CS Universitatea Craiova, prin vocile lui Mihai Rotaru și Sorin Cârțu, a criticat decizia autorităților de a nu carantina lotul celor de la FCSB, la revenirea în România. Mihai Stoica a venit astăzi cu o replică. 

Mihai Stoica arată cu degetul spre CS Universitatea Craiova

„Craiova a jucat în zonă galbenă în România. Așa am înțeles. E adevărat sau nu? O să spun eu. A jucat la Mogoșoaia, unde e zonă galbenă. Cu Chindia Târgoviște. Asta nu e interesant, că o echipă din România s-a deplasat să joace în zonă galbenă? Am înțeles că au mers cu trenul, poate am fost informat greșit.Nu cred că au avut tren special. Poate nu e adevărat, iar dacă nu e așa îmi prezint scuzele de pe acum” a declarat Meme Stoica într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special. 

Atenționat că meciurile dintre Chindia și Craiova s-au disputat la Buftea, Mihai Stoica a spus: „Sunt 6 kilometri între Buftea și Mogoșoaia, cred că era tot în zona galbenă!”.

4,45/mieeste rata de infectare pe teritoriul județului Ilfov, la ora actuală

Craiova, două amicale cu Chindia

CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște au disputat două meciuri amicale, la Buftea, pe data de 5 februarie. Primul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, al doilea a fost câștigat de olteni, scor 3-0. 

Delegația Craiovei a călătorit cu trenul spre București, așa cum a declarat Mihai Stoica. Informația a fost dezvăluită chiar de CS Universitatea, prin pozele postate pe facebook. 

FCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

VIDEO. Cei de la FCSB au sosit astăzi în țară » Jucătorii lui Toni Petrea au fost luați cu autocarul de la aeroport

Citește și alte știri despre FCSB: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
steauaeuna
steauaeuna  •  15 Ianuarie 2021, 19:37

FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI...restul e vrajeala.

111495283914936
Mirko Martin  •  15 Ianuarie 2021, 14:42

MM STOICA UN GUNOI SI UN NESIPTIT *** DACA NU IL LUA BECALI ERA MURITOR DE FOAME SI UN PUSCARIAS

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  15 Ianuarie 2021, 13:57
Postat de Tcaciuc Dorin pe 15 Ianuarie 2021, 08:50

Tot timpul așa au făcut cu orice!! Când erau prinși cu ocaua mică, arătau cu degetu spre alții, precum copii mici și pârâcioși:” ba a lor e mai....”!

Tu cati ani ai vecine? :-()

Vezi toate comentariile (47)
Comentează