FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica admite negocierile cu un portar experimentat: „Am discutat personal cu el, vorbise și Pinti”

Mihai Stoica (55 de ani), oficialul celor de la FCSB, a oferit explicații pentru apariția lui Răzvan Ducan (19 ani) în poartă la meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League. +16   FOTO
Mihai Stoica (55 de ani), oficialul celor de la FCSB, a oferit explicații pentru apariția lui Răzvan Ducan (19 ani) în poartă la meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 17:14 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 17:47

Mihai Stoica (55 de ani), oficialul celor de la FCSB, a oferit explicații pentru apariția lui Răzvan Ducan (19 ani) în poartă la meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League. Bucureștenii s-au calificat la loviturile de departajare, după 4-4 în timpul regulamentar și 2-2 în cele două reprize de prelungiri.

  • Goalkeeper-ul Răzvan Ducan, revenit de la FC Argeș, a fost înger și demon pentru roș-albaștri. A apărat un penalty care s-a dovedit a fi decisiv, însă a fost nesigur și a gafat în repetate rânduri pe durata celor 120 de minute. A primit nota 4 în GSP.

Mihai Stoica recunoaște că FCSB a încercat să îl transfere pe Florin Niță (33 de ani), în prezent la Sparta Praga, în prima ligă din Cehia. 

„Nu vă ascund că eu am discutat personal cu Florin Niță, înainte de a începe sezonul, i-am făcut o ofertă, bineînțeles că Gigi a fost de acord, nu făceam de capul meu. A fost mulțumit, dar a cerut un an în plus. Am fost de acord, a spus că mâine merge să vorbească cu conducătorii de la Sparta, a trecut mai mult de o lună, nu am primit niciun răspuns. Vorbise și Pinti cu el. Știa că Andrei Vlad e portarul nostru numărul 1. E clar că nu a putut să plece de acolo sau preferă să fie al treilea portar în loc să vină acasă”, a povestit Mihai Stoica. 

FCSB. Mihai Stoica admite negocierile cu un portar experimentat: „Am discutat personal cu el, vorbise și Pinti”

Situația la zi a portarilor de la FCSB

Andrei Vlad e portarul nostru, al doilea portar era Răzvan Udrea. A făcut Covid, a fost printre primii patru care au făcut în urmă cu o lună. A ieșit negativ, dar acum era si accidentat. Al treilea portar era Niga, care a făcut Covid odată cu Udrea. A patra variantă era Ștefan Târnovanu și se întreabă lumea ce se întâmplă cu el. Păi, e accidentat. Cum e și Șut. A fost folosit la Clinceni accidentat și a făcut o recidivă foarte urâtă, el nu s-a antrenat deloc cu echipa de când a venit”, a declarat Mihai Stoica la „Liga Digi Sport”.

4a fost nota primită de Răzvan Ducan în Gazeta Sporturilor pentru prestația din partida cu Backa Topola

FOTO. Cele mai tari imagini din Topola - FCSB:

+12 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

FCSB. Răzvan Ducan, criticat aspru după gafele din Serbia: „E grav ce s-a întâmplat! Are lacune foarte mari”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  19 Septembrie 2020, 07:46

mi-e greu sa cred ca nu doreste sa se intoarca la FCSB . probabil , e mai implinit financiar la Sparta Praga

adiro
adiro  •  19 Septembrie 2020, 03:19

Și de atunci te-a durut telefonul sa-l suni și sa vezi dacă vine , câte campionate trebuie sa pierdem pt ca nu avem dubluri pe posturi ? De fapt tu ești nimeni acolo , doar pt rugăciuni și glumițe ieftine te ține stăpânul .

pendulu
pendulu  •  18 Septembrie 2020, 21:54

cu Straton

Vezi toate comentariile (19)
Comentează