FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, reacție după egalul cu Viitorul: „Înțeleg că de ani de zile Kovacs e rezident în Cluj” » Ce le-a răspuns fanilor care i-au cerut un atacant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:12 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:38

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat pe facebook un mesaj după egalul spectaculos cu Viitorul, 2-2.

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre arbitrul Istvan Kovacs, despre care a spus în mai multe rânduri că a dezavantajat-o pe FCSB, și despre duelul cu formația lui Mircea Rednic.

„Am spus după meciul cu CFR și am spus degeaba. Așa cum am făcut-o după multe meciuri în care arbitrul despre care înțeleg că de ani de zile e rezident în Cluj ne-a dezavantajat (e opinia mea, se pare că nu și cea a CCA, dacă e delegat cu fervoare la meciurile noastre).I-am întors pe Viitorul de la 0-1 și nu părea să ne împiedice Kovacs să câștigăm. Ne-am împiedicat singuri. 

Man + Tănase au mai multe goluri marcate decât partenerele noastre de competiție. Până la etapa asta erau la egalitate cu Sepsi. Acum, au un gol mai mult. Din păcate”, a fost mesajul lui MM Stoica.

Întrebat de fani când va transfera FCSB un atacant de careu, MM Stoica a răspuns scurt: „Pentru cei care cer insistent un nr 9, tăiați 2 din următorii 6 : Olaru, Moruțan, Man, Tănase, Coman, Tavi Popescu (să-i facem loc băiatului)”. 

VIDEO Ionuț Rada, analiză amplă după Viitorul - FCSB 2-2

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ștucan, despre metamorfoza lui Mihai Stoica » De la reformatorul autentic la managerul mut: „Dedulcit la compromis, anesteziat de timp și resemnat profesional”

Victor Becali, despre conversațiile purtate de Mihai Stoica la pauza meciului cu Viitorul: „FCSB este pe primul loc, deci e condusă bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
kikostel
kikostel  •  21 Ianuarie 2021, 16:25

Nu interesează pe nimeni parerile lui MM Stoica! De ce nu avem articole și cu reacția bucătarului de la FCSB, sau a magazionerului, sau a șoferului autocarului. Măcar aceștia prestează o meserie. Dar nimicul numarul 1 din club?!

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Ianuarie 2021, 10:37
Postat de parpalache pe 20 Ianuarie 2021, 19:04

O fi!Dar tusierul Marinescu ala unde o fi rezident mai MM?Ca omul si-a facut „treaba”!A ridicat steagul la golul dat de Lukasen!Iar Kovacs unde o fi gresit?Nu cumva ca a inventat un penalty pentru fcsb- la simularea tanarului Octavian Popescu?Sau ca n-a dat penalty pentru Viitorul- la faultul lui Cretu asupra lui Pitu?

A zice ca MM-ul asta e obraznic e deja un pleonasm!Arunca diversiuni in presa obedienta si„pune presiune”pe arbitri!Culmea obrazniciei este ca in meciul asta Kovacs i-a favorizat pe...fcsb!Si atunci ce face angajatul lui Becali?Face ce a facut mereu:sare el cu gura mai inainte!Ca sa nu zica altii de arbitrajele astea „comandate”!De Deaconu,fostul magazioner al lui Becali!

remarque
remarque  •  21 Ianuarie 2021, 09:36

FCSB este laudata ca a marcat cat CFR si PSDU Craiova la un loc. Asa este. Dar a si a incasat tot cat cele doua la un loc, aici e baiul. La noi in mama-liga tine. Pentru ca jumatate din echipe sunt vasalii tai. In Europa insa, trebuie maturitate, trebuie pragmatism, trebuie profesionalism. Lasati vrajelile cu arbitrajele contra FCSB. Arbitrajele sunt in mare masura pro FCSB. Asa au fost mereu, asa sunt si in ziua de azi. Firesc pe undeva, banul la ban trage si paduchele la paduche. Problema nu e la arbitraje MM. Macar cu tine insuti fii sincer! Nu esti prost, esti doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează