Comentarii (12)
minell73  •  20 Noiembrie 2019, 15:03

Caricatura zilei-de Ando. Meme *** revine in fotbal la clubul de infractori. Becali-Meme=doua *** interlope. Clubul asta trebuie sa dispara definitiv. Pana si becaliotii adevarati care scriu zilnic si aduc ode infractorului, observ ca s-au potolit. Probabil au inceput sa realizeze ca fcsb este doar o jucarie pentru pârnăias, singurul scop fiind profitul, nicidecum doleantele si patimile suporterilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu  •  20 Noiembrie 2019, 10:07

Becali l-a chemat pe memi la club ?! Înseamnă că se pregătește să plece vreo doi ani ?!

cornelconasu  •  20 Noiembrie 2019, 09:58

A apărut *** asta cu textele becaliote ! Dute mă la cutia de carton, *** ce ești !!! Adică nu a jucat Burcă care joacă în CL și juca năsălăultău ? A jucat împiedicatul de Coman, a demonstrat că în afară de cerșit penalty-uri cum e obișnuit și că era mort după30 de min, absolut nimic !!! La fel aseară și turbatul fără mască .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasesase  •  20 Noiembrie 2019, 09:08

Ionuț Chirilă director tehnic și Corneliu papi papura antrenor principal.

robotucigas  •  20 Noiembrie 2019, 08:12

Lsi ce mama dracu vrea asta mă! A jucat contra pe teren sau... Pana nu demult sa zbiera sa aducem tineretul, va băgat și tineretul sa vedeți cât de proști suntem. A greșit băgând atâta tineret, mai ales ca nu l-a băgat pe Cicâldău, Mitriță și mulți alții. Sa fim serioși z asta ne este valoarea. La noi în campionat unde sunt străini se face performanță. Iar acest idiot vorbește de Contra când a băgat unul de la fcsb de dormea pe teren? Marele jucător Mbape sau cum îl numesc. A plecat de la fcsb când echipa era în genunchii, apoi s-a întors s-o distrugă din nou. Bravo lui ca are Becali bani. Un păcălici în fotbal, asta este el.

caoradea  •  20 Noiembrie 2019, 01:11

E lipsa de respect faptul ca promovati puscariasii, lipsa de respect ca un neica nimeni, puscarias, poate sa apara intr-um ziar de sport ! E lipsa totatla de respect fata de adevaratii oameni de sport, care ar putea totusi comenta profesionist orice se intimpla in sport. Dar voi ii ignorati ! Si pe noi la fel. Umpleti pagina asta doar cu "meseriasi" de la Jilava si Poarta Alba. Dati-va inapoi diplomele la ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul  •  19 Noiembrie 2019, 23:52

Ai apărut iar, pușcăriașule? Ai început să dai indicații? Te și pricepi tu mult la fotbal? Ai terminat banii și te-ai gândit poate i se face lui Becalu milă de tine? Nu ți-a fost rușine să-l dai afară pe Narcis? Măi omule, tu nu faci nici doi bani în fața lui Narcis. Ai noroc că are prea mult bun simț și nu a comentat prea mult, deși știa cine stă în spatele acestei plecări. Nu ești decât o slugă și un gunoi al fotbalului românesc. De aceea merg treburile ”foarte bine” în fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Carl Cox  •  19 Noiembrie 2019, 23:47

A jucat 90 de minute într-un meci oficial la club, echipa a câștigat atunci, iar după aceea a fost chemat, iar în ultima clipă a fost trimis în tribună. Meeeheee:)))

vishnu  •  19 Noiembrie 2019, 23:45

Erau disperati din cauza problemelor lui Becali. Dar acum ca a venit MM sunt in extaz ca au subiecte de articole.

lixandru88  •  19 Noiembrie 2019, 23:25

A revenit prostul de MM Stoica la clubul infractor Fotbal Club FCSB. :))

  • 1
  • 2
Comentează