FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 17:40 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 17:47

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, confirmă dezvăluirile Gazetei. Ieri, GSP.ro a scris că agentul care l-a adus la FCSB pe Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, i-a propus vicecampioanei alți doi stoperi sârbi: Sașa Ivkovic (30 de ani) și Aleksandar Vukotic (27).

FCSB a mai rămas cu un singur stoper titular, Dawa, și nu e nici el vreun fundaș care să prezinte încredere, mai des a greșit decât a impresionat în sezonul trecut.

Transferul de la FCSB în Serie A l-a distrus » „Invenția” lui Hagi nu mai face nimic de 4 ani: era titular la națională și costa 2 mil. €
DECLIN
Transferul de la FCSB în Serie A l-a distrus » „Invenția” lui Hagi nu mai face nimic de 4 ani: era titular la națională și costa 2 mil. €

Mihai Stoica, manager FCSB: „Mă sperie că Bani Yas e titular în Emirate”

Întrebat despre Ivkovic și Vukotic în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1, MM a spus că știe de ei de la Zvonko: „Știu cine sunt. Mi-a spus Zvnoko de ei”. Apoi, oficialul FCSB a detaliat situația lui Sașa Ivkovic:

Sașa joacă la Bani Yas, iar pe mine mă sperie asta. Un titular din Emirate încasează sume mari. Nu poate să meargă Sașa în Emirate și să câștige 15.000 de euro pe lună, ca să vii cu un salariu ofertant pentru el. I-am spus lui Zvonko faptul că nu cred că putem să-i oferim un salariu atractiv pentru el. «O să fii surprins», mi-a răspuns. Și acolo s-a închis discuția. Dacă vine pe un salariu normal, putem să discutăm. E un jucător bun”.

Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic, propuși la FCSB

Ca să-și completeze echipa, Becali nu e nevoit să caute apărători, îi e suficient să îi dea deoparte pe aceia pe care nu îi vrea din lista imensă cu propuneri.

Zvonko Milojkovic, impresarul care l-a adus la FCSB pe Bogdan Planic, le-a oferit roș-albaștrilor doi fundași centrali sârbi: Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic.

  • Sașa Ivkovic a jucat până în mai la Bani Yas, în Emiratele Arabe Unite. Are 30 de ani și a mai trecut prin Israel, la Ashdod, prin Slovenia, la Maribor. În Serbia a bifat, de asemenea, câteva cluburi: Partizan, Teleoptik, Vozdovac, Bacika Palanka. E cotat de transfermarkt la 2,5 milioane de euro
MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”
Sașa Ivkovic // foto: Imago
  • Aleksandar Vukotic are 27 de ani și a jucat pentru Beveren, din Belgia, în sezonul trecut. Înalt de doi metri, stoperul sârb a petrecut cinci ani la Beveren, unde a ajuns de la Krupa, o formație din Bosnia. În Serbia jucase la Sloga Kraljevo.  E cotat de transfermarkt la 400.000 de euro
MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”
Aleksandar Vukotic // FOTO: Imago

Tot despre FCSB:

Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali

FCSB și CSA Steaua, duel pe aniversare: „Secția de fotbal a devenit privată la începutul anilor 2000” vs. „Steaua este simbolul Armatei României!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
paolo13
paolo13  •  10 Iunie 2023, 08:10
Postat de concret pe 09 Iunie 2023, 10:48

Asta trebuie sa faca un manager general, sa se "ia in gura cu toata lumea". Asta e nivelul vostru, al gigistilor. Atat intelegeti din fotbal. De aia sunteti prostii prostilor si noi toti facem misto de voi. Sunteti absolut penibili si sunt elegant cand spun asta.

Asta e nivelul! Faptul ca ești fan Arsenal nu schimba nimic. Nu te mai da strigoi, te uiți și tu la aceleași meciuri.

concret
concret  •  09 Iunie 2023, 14:24
Postat de parkside pe 09 Iunie 2023, 12:39

Prima ta gresala este ca generalizezi. A doua gresala este ca jignesti. Iar cand afirmi ca faci pe elegantul, arati ca esti din acelasi aluat cu managerul general. Kafka, frate!

Cand sustii o abominatie precum fcfcsb, ub srl care nu are nimic de a face cu fotbalul modern, scuza-ma, dar nu ai nimic in comun cu inteligenta. Poti tu sa spui ce vrei, realitatea nu o poti schimba.

parkside
parkside  •  09 Iunie 2023, 12:43
Postat de roost.eradevar.at pe 08 Iunie 2023, 20:28

Pana la urma, in afara de a balacari pe toata lumea si a posta qestii subtile pe FB, care e rolul valetului la zecesebe?

MM vine dintr-o perioada cand fiecare echipa avea cate o portavoce. Cu timpul si-a schimbat abordarea, devenind partea lucida de la Team Bekali. Faptul ca are un loc de munca arata ca angajatorul este multumit de serviciile lui. Lamurit?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează