FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul pe care Mihai Stoica îl vrea permanent în teren la FCSB: „Nu are voie să iasă nicio secundă”

Tavi Popescu, alături de Sorescu și de Miculescu / FOTO: Imago
Tavi Popescu, alături de Sorescu și de Miculescu / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 07:00

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, spune că Octavian Popescu (20 de ani) nu ar trebui înlocuit niciodată. 

Mihai Stoica a încercat să explice înlocuirea lui Malcom Edjouma la pauza meciului UTA - FCSB, scor 1-3. Managerul general a numit un singur fotbalist care nu ar trebui scos vreodată, pe Octavian Popescu. 

Toate calculele pentru play-off-ul din Liga 2, după FC Buzău - Unirea Slobozia » 3 echipe calificate matematic, 3 la mâna lor și 3 la pândă
etapa #18
Toate calculele pentru play-off-ul din Liga 2, după FC Buzău - Unirea Slobozia » 3 echipe calificate matematic, 3 la mâna lor și 3 la pândă

Mihai Stoica: „Tavi Popescu nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren”

„Gigi, jucătorii pe care îi consideră mai valoroși, la modul că îi poate vinde pe sume mari, vrea să îi aibă mereu pe teren. 

Tavi Popescu nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren. Nu joacă niciodată prost! Ce înseamnă să joci prost? Să pierzi mingi, să irosești multe acțiuni. 

Chiar dacă nu dă gol sau pasă, el nu pierde mingea! Are atitudine. Niciodată nu o să îl vezi stând când se pierde mingea, mereu bagă sprint. 

Unii au problema asta. Nu pot să critic un anumit jucător de la noi. Neymar are problema asta! Messi, nu. Messi e obișnuit de la Barcelona să facă presing după ce pierde mingea. Mbappe o face, Neymar e obișnuit să nu facă asta”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica, replică pentru Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu s-a numărat printre cei care au criticat schimbările efectuate de Gigi Becali în UTA - FCSB. Mihai Stoica i-a răspuns astăzi.

„Dacă aceste întrebări i se puneau lui Anghel Iordănescu sau altei persoane înaintea meciului cu Aradul? Echipa asta, cu antrenor unde vreți voi, avea 7 victorii consecutive în deplasare. Atunci avea lider în teren, avea antrenor. Ducem linia în spate și facem clasamentul. Suntem pe primul loc. 

Că nu e normal? Da, nu e normal! Trebuie să ai un antrenor cu licența, care să dea indicații”, a replicat Mihai Stoica. 

VIDEO. Ilie Poenaru a analizat UTA - FCSB 3-1: „Edjouma trebuia să rămână în teren”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Senzațional: Dinamo - Poli Timișoara e sold-out, cu 5 zile rămase până la meci! Biletele s-au epuizat în 24h

Cristi Balaj confirmă negocierile anunțate în exclusivitate de GSP: „Sunt discuții, vizite medicale, teste”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  08 Martie 2023, 17:04

Tavi este iar cel mai slab de la Fcab de cand joaca inter, ar trebui sa lustruiasca banca de rezerve pentru ca Edjouma are 5 clase peste el

istet10
istet10  •  07 Martie 2023, 21:48

Spune ce-i place lui Becali sa auda. Nu mai exista speranta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close