FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Progres cu Chiricheș » A bătut palma cu Becali asupra unui detaliu-cheie!

Vlad Chiricheș, în stânga, în duel cu Olivier Giroud // foto: Imago Images
Vlad Chiricheș, în stânga, în duel cu Olivier Giroud // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 10:40 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 11:42

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a transmis că există progres la negocierile dintre Gigi Becali și fundașul central Vlad Chiricheș (33). Cei doi s-au înțeles în privința duratei contractului, dar nu au ajuns încă la un acord total.

În paralel cu negocierile pentru închirierea stadionului din Ghencea, eșuate în cele din urmă, FCSB a purtat în ultimele zile tratative cu fundașul central Vlad Chiricheș, pe care Gigi Becali încearcă să-l convingă să revină în România.

Miercuri, roș-albaștrii au înregistrat un mic progres. Becali și Chiricheș s-ar fi înțeles asupra duratei contractului, conform spuselor lui Mihai Stoica. Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, Becali dorea ca fotbalistul să semenze pe un an, acesta solicita doi ani de contract.

Respinsă în Ghencea, FCSB are o nouă problemă: „Nu suntem foarte proști!”
FCSB
Respinsă în Ghencea, FCSB are o nouă problemă: „Nu suntem foarte proști!”

Progres cu Vlad Chiricheș » A bătut palma cu Gigi Becali asupra unui detaliu-cheie

„Am avut discuții și ieri (n.r. - marți) și azi (n.r. - miercuri). Ne apropiem. Nu știu la momentul ăsta, nu ne-am înțeles, dar nici nu s-a închis ușa.

Cu anii de contract am cam reglat-o cumva, dar mai sunt niște detalii de pus la punct. La Chiricheș sunt optimist, cu stadionul am spus clar că m-am dus după fentă”, a transmis Mihai Stoica la OrangeSport.

La discuții, FCSB i-a propus lui Chiricheș cel mai mare salariu din fotbalul românesc, 400.000 de euro pentru sezonul 2023-2024, ceea ce l-ar transforma pe Vlad în cel mai bine plătit fotbalist din SuperLigă, peste Florinel Coman, remunerat cu 360.000 de euro.

Chiricheș se antrenează de o săptămână în baza de pregătire a celor de la FCSB din Berceni. El s-a despărțit de Cremonese în această vară, după numai un sezon la echipa din Cremona, care a căzut în Serie B.

Dacă ar ajunge la un acord cu FCSB, Chiricheș s-ar întoarce după 10 ani la echipa lui Gigi Becali. În 2013 era vândut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro, după ce câștigase titlul cu roș-albaștrii.

Tot despre FCSB:

După fiascoul „FCSB în Ghencea”, MM Stoica a găsit un nou inamic: „V-ați bătut joc!”

GSP a aflat cine arbitrează Derby de România! „Centralul” nu e FIFA, dar bifează al treilea meci între FCSB și Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  20 Iulie 2023, 12:23

*** va fi groparul FCSB...!!!! El a fost si la Nationala pe acelasi post .....!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  20 Iulie 2023, 12:14

O alta țeapă din multele fără număr dar se pare că nu contează!

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  20 Iulie 2023, 11:12

Nu-i fraier Chiri, vrea sa ia salariul gras doi ani stand pe bancă...cum a facut-o de 10 ani incoace pe la toate echipele pe la care a fost...Mare bleg e Becali ăsta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează