FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Teja ar fi fost lux acum! Dacă se păstra parcursul său, FCSB era pe locul 2

Articol de , , - Publicat miercuri, 28 august 2019 09:00

Gigi Becali l-a dat afară în vară pe Mihai Teja, antrenorul din prima jumătate a anului, ale cărui cifre sunt însă incomparabil mai bune decât ale celor 3 "principali" pe care FCSB i-a avut în actualul sezon.

Demiterea antrenorului cu care FCSB a încheiat campionatul precedent s-a dovedit a fi o mare eroare managerială a lui Gigi Becali. Vorbesc cifrele seci, chiar dacă patronul a avut o imixtiune agresivă și în mandatul lui Teja. Cu acesta pe bancă însă, în perioada februarie - mai, roș-albaștrii au avut un parcurs bun, în ciuda ratării titlului.

Teja are în palmares 15 meciuri, toate în campionat: 5 în finalul sezonului regular plus cele 10 etape de play-off. Procentajele sunt chiar foarte, foarte bune. 60% sunt succese, nu mai puțin de 9, iar de pierdut, echipa a pierdut un singur meci!!! 

Comparativ, în actualul sezon, în care imixtiunea lui Becali a depășit orice limită și practic el a fost antrenor total, echipa a disputat cam același număr de jocuri, 14. Dar a pierdut nu mai puțin de 6 dintre ele. Adică peste 40%!

Dacă FCSB ar fi păstrat în debutul acestui campionat randamentul pe care l-a avut cu Teja în primăvară, 71,1% puncte câștigate, acum, echipa ar fi atins cota 15 puncte în clasament și nu doar că n-ar fi fost pe ultimul loc, dar era pe poziția secundă, la doar două puncte în spatele CFR-ului.

  • Singura înfrîngere suferită de Teja pe banca FCSB-ului a fost la meciul cu Viitorul, 1-2, la finalul căruia inclusiv Hagi a susținut că a câștigat cu mare noroc

MIHAI TEJA - 15 meciuri
60% victorii
6,6% înfrângeri

BOGDAN ANDONE - 7 meciuri
57% victorii
28,5% înfrângeri

VERGIL ANDRONACHE - 6 meciuri
16,6% victorii
50% înfrângeri

BOGDAN ARGEȘ VINTILĂ - 1 meci
0% victorii
100% înfrângeri

Dică a stat mult mai bine

O comparație cu cel în locul căruia a fost adus Teja îl pune pe Becali în și mai mare dificultate din punct de vedere al alegerilor pe care le-a făcut. Și în cazul lui Dică a fost tot o demitere, după derby-ul cu CFR, din decembrie 2018, când Becali a anunțat că nu va mai antrena echipa. Dică reușise să reziste la FCSB un an și jumătate, perioadă în care a bifat 80 de meciuri, iar procentajele sunt bune: 60% succese, doar 20% înfrângeri.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bombon
bombon  •  28 August 2019, 14:12

Rușine GSP! Azi campioana României joacă un meci decisiv pentru Champions League, dar primele 6 știri ale zilei sunt cancanuri cu "senzația" FCSB.

florar
florar  •  28 August 2019, 11:41

GSP a uitat campania anti teja?????Sunteti de ras!!!!

stelbz
stelbz  •  28 August 2019, 11:15
Postat de dincolodenori pe 28 August 2019, 10:31

FCSB este asemenea unui parc auto,cumperi toate masinile rapide si de calitate din tara si apoi numesti pilot de incercari un tractorist

Mare eroare si la transferuri ....De doi jucatori avea FCSB nevoie ca de aer pentru castigarea partidelor pierdute pana acum : Fabbrini(nu a vrut sa-l ia, acum la Dinamo) si Ongenda(Botosani). Cu ei in locul altora, de ex. Moutihno, Gikiewicz,,, FCSB ar fi obtinut suta la suta victorii....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează