FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mirel Rădoi, mesaj încurajator pentru Gigi Becali: „Va fi ușor să se facă transferul lui Adrian Petre”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 09:37

Mirel Rădoi (38 de ani) noul selecționer al României, a declarat că Adrian Petre (21 de ani, atacant), fotbalistul lui Esbjerg, ar putea să ajungă la FCSB, în cazul în care Gigi Becali (61 de ani) ar achita clauza de reziliere a acestuia în valoare de 3 milioane de euro.

„Dacă se va plăti clauza de trei milioane de euro și va fi și Petre de acord, atunci va fi foarte ușor să se facă transferul la FCSB”, a declarat Rădoi, conform TV Digi Sport.

Patronul lui FCSB continuă să caute un atacant pe care să-l transfere în următoarea perioadă de mercato. Iar unul dintre numele de pe listă e cel al lui Adrian Petre. Vârful naționalei României U21 a fost dorit și în vară de Becali, care l-a remarcat la turneul final al naționalei mici. Atunci însă, oferta de 1 milion de euro făcută de vicecampioana României a fost respinsă de Esbjerg. 

„Mă poate suna și vom vedea”

„Da, mă gândesc la un transfer, vă daţi seama, dar nu ştiu cât de mult îmi doresc o mutare în ţară. Vom vedea ce va fi în vara viitoare. Dacă e ceva, telefonul meu e deschis, mă poate suna şi vom vedea”, a declarat Petre în urmă cu o lună și jumătate, întrebat fiind despre un eventual transfer la FCSB.

16 minutea jucat Petre la Euro 2019: 3 minute cu Croația, 4-1, alte 9 minute cu Franța, scor 0-0, și 4 minute în semifinala cu Germania, 2-4

500 de mii de euroa costat Adrian Petre în iulie 2017, atunci când Esbjerg l-a cumpărat de la UTA, din Liga a 2-a din România

1,5 milioane de euroe cota la care e evaluat Adrian Petre în momentul de față, pe transfermarkt

VIDEO » Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

Se joacă în București, arbitrează un bucureștean! Oltenii, în continuare ignorați de CCA

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
147259629210475
Valentin Onea  •  22 Decembrie 2019, 09:07

Copile, stai acolo, ca stai bine. Iti trebuie circul lui becali ?

spartcapus
spartcapus  •  22 Decembrie 2019, 02:04

E foarte incurajator pentru nasul cioban, mai ales de cand finul a fost pus la nationala! Nu ca l-ar fi recomandat ceva pentru aceasta functie... nici macar Bacalaureatul, sau licenta luata in Republica Moldova!

946199078754644
Tavi A'visi  •  21 Decembrie 2019, 22:56

Trebuie sa fie *** sa vina la FCSB. As prefera acolo unde sunt integrat si inteles. Cu Becali astazi esti bun maine esti ***. Never ever FCSB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează