FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, dezvăluiri de impact: cum s-a ajuns la varianta Edi Iordănescu + ce „legământ” are cu Gigi Becali”

MM Stoica, alături de Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP
MM Stoica, alături de Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 18:22 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 19:03

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, dezvăluie că înfrângerea din derby-ul cu Rapid, 0-1, a fost momentul care l-a convins pe Gigi Becali să apeleze la un antrenor consacrat. 

„A fost înșelătoare victoria din meciul cu Universitatea Craiova (n.r - 4-1). Patronul a fost convins că avem o echipă atât de puternică încât nu mai contează cine e antrenor. Înainte de a numi noul antrenor, i-am spus ceva patronului. I-am dat exemplu din Italia. «Uite ce a încercat să facă Juventus. Câștigă campionatul cu Allegri, Conte, chiar și cu Sarri. Apoi a încercat cu Pirlo...». 

A spus: «E posibil să ai dreptate, dar eu decid!» După meciul cu Rapid, m-a sunat și m-a întrebat pe cine să punem un antrenor. Așa a survenit schimbarea. El l-a sunat pe Edi, s-au întâlnit și au pus la punct toate detaliile contractuale”, a explica MM Stoica, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

MM Stoica, dezvăluiri despre relația cu Edi Iordănescu

Ulterior, MM Stoica a dezvăluit ce îl fascinează în colaborarea cu antrenorul Edi Iordănescu. Deși au avut clinciuri în trecut, relația dintre cei doi pare să fie imaculată, Iordănescu jr. fiind cel care a făcut lobby pentru revenirea lui MM pe bancă. 

„Pentru mine, mult mai bine era să colaborez cu un antrenor cu experiență. E extraordinar de frumos să colaborezi cu cineva cu care să începi o frază, pe care apoi să o continue el. Edi e cea mai mare surpriză pe care eu am avut-o în fotbal. Eram amici, ieșeam, aveam același anturaj. Am și lucrat cu el când a fost secundul lui Lăcătuș la Steaua. 

Aveam senzația că filosofează cam mult și multă lumea îmi spunea că îmi va fi greu să lucrez cu el pentru că e foarte dificil. E un «workaholic» . E la curent cu tot ce înseamnă tehnologie. Când ies dimineața înainte de antrenament și vezi cum arată terenurile... doar la fotbal american vezi așa ceva!”

Mihai Stoica: „Eram un om, iar din 2019 sunt altul”

Mihai Stoica mai spune că problemele familiale din 2019 l-au transformat complet și că mai poate lucra în fotbal doar alături de Gigi Becali.

„În viața mea a intervenit o schimbare capitală. Eram un om, iar din 2019 sunt altul. Au fost niște probleme, iar eu am primit un semnal puternic. (...) Dacă mâine, prin absurd, Gigi ar închide poarta și ar desființa echipa, aș ieși și eu. E calea pe care am ales-o. 

În 2019, am luat decizia ca viața mea să fie legată de el. A fost alături de mine în niște momente cumplite. M-aș bucura să pot lucra în fotbal în continuare”, a spus MM Stoica, conform sursei citate. 

VIDEO Imaginile bucuriei » FCSB, show alături de galerie după victoria cu Dinamo

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica surprinde: „Rezultatul cu Dinamo, mincinos! Bonetti ne-a servit-o”

MM anunță următoarele două „perle” de la FCSB: „Va ajunge la națională” / „Îl va egala pe Tavi Popescu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
rocky5
rocky5  •  16 Septembrie 2021, 11:42
Postat de pe 15 Septembrie 2021, 20:32

te referi la bucurica si tararache care va conduc acum si au facut parnaie. cel mai tare este ca,chiar suporterii va desfiinteaza pe voi. game set match.

Aveți o singură victorie și aia cu inecatii insolvenței și s-a umflat *** în ***?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigd
bigd  •  15 Septembrie 2021, 22:33
Postat de steaua1986. pe 15 Septembrie 2021, 22:11

Victorie extraordinara:))))))))))))) Ce suporteri are fcsb.

Victorie extraordinara e doar cu Selimbar! Sa vezi elogii dupa meci:))))

 •  15 Septembrie 2021, 22:28
Postat de mario78a pe 15 Septembrie 2021, 21:07

Hai ca ti a servit o !

da,v-am servit un 6-0,game set match

Vezi toate comentariile (11)
Comentează