FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // MM Stoica, entuziasmat peste măsură de revenirea Peluzei Nord: „Welcome home, Mustață”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 19:10

Mihai Stoica (54 de ani), oficialul lui FCSB, salută decizia Peluzei Nord de a reveni la meciurile roș-albaștrilor. Facțiunea condusă de Gheorghe Mustață își va face come-back-ul la meciul cu Dinamo, programat pe 16 februarie. 

  • CONTEXT: Mustață a fost eliberat recent, după ce a petrecut 6 ani în închisoare. El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.
  • Peluza Nord revine alături de FCSB! Totul s-a decis marți noapte după o ședință ținută de Mustață, liderul ultrașilor steliști. Peluza Nord a anunțat și primul meci la care vor fi prezenți pe stadion: Dinamo - FCSB! Astfel, episodul 176 din Derby de România se anunță a fi unul extrem de spectaculos, cel puțin în tribune.

Joi seara, MM Stoica a postat pe Facebook un mesaj pentru Gheorghe Mustață, recent eliberat din închisoare: 

„Când visele devin realitate...pas cu pas. Bine ai revenit acasă, Mustață”, a scris MM Stoica pe Facebook, în limba engleză.

FCSB // MM Stoica, entuziasmat peste măsură de revenirea Peluzei Nord: „Welcome home, Mustață”

+12 FOTO

PREZENȚI LA UN SINGUR MECI ÎN 5 ANI 

Ultrașii de la Peluza Nord au fost prezenți organizat pe stadion la un singur meci în ultimii 5 ani, în martie 2016, la derby-ul Dinamo - Steaua, în „Ștefan cel Mare”. Au mers însă doar pentru a se confrunta cu rivalii dinamoviști, scandând pe toată durata meciului împotriva „câinilor”. Nimic despre FCSB.

APROAPE DE REVENIRE ÎN MANDATUL LUI RĂDOI

Fanii Stelei au recunoscut că au fost aproape de a reveni lângă echipă atunci când Mirel Rădoi era antrenor al echipei. „Mirel a fost la negocieri cu generalii și au fost foarte aproape de înțelegere. Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat. Noi am vorbit cu Mirel Rădoi și am fi revenit dacă se încheia acest scandal. A picat totul și rămânem încă în stand by”, spuneau atunci ultrașii Stelei.  

Match Preview CFR Cluj - FCSB: 

Vezi și: 

FCSB // Adevăratul motiv pentru care s-a întors Peluza Nord? Gigi Becali: „I-am dat bani lui Mustață în pușcărie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  06 Februarie 2020, 11:45

Cine are verticalitate si stima de sine nu se va duce sa sustina fcsb,vor sustine in continuare echipa de suflet (care are palmares si culori)si anume numai una este STEAUA Bucuresti,daca "capii"galeriei au fost unsi ,recent de catre conducerea fcsb,asta nu inseamna ca fiecare sa sustina cu demnitate echipa iubita.NU TREBUIE SA FIM IN DOUA LUNTRE,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  01 Februarie 2020, 18:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

860474370654943
Luter King  •  01 Februarie 2020, 10:32

PARNAIASII INTRE EI SE IUBESC LA NEBUIE CAND UNUL SCAPA SAPUNUL PE JOS ,ZAU MARE BUCURIE LA MEMEU .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close