FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica l-a blocat pe Becali, care voia să cumpere atacant: „Avem deja, e pe profilul lui Inzaghi! Nu ştie ce e aia ţigară, nu ştie ce e ăla alcool”

Ianis Stoica, în dreapta // foto: Imago Images
Ianis Stoica, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 13:15 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 13:38

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, are mare încredere în Ianis Stoica (19). „E de profilul lui Inzaghi”, consideră MM.

Mihai Stoica crede că FCSB nu are nevoie de alt atacant înaintea sezonului următor. Managerul general al vicecampioanei îl vede pe Ianis Stoica potrivit pentru postul de atacant central.

Jucătorul în vârstă de 19 ani a înscris 9 goluri pentru FCSB sezonul trecut, într-un total de 34 de apariții. Marele avantaj al lui Ianis, în opinia lui MM? Eficiența în momentele 1 contra 1 cu portarul.

Nemaivăzut din 1973! Performanță uriașă bifată de David Popovici » Greii Ian Thorpe și Michael Phelps n-au reușit-o niciodată!
CM DE NATAȚIE
Nemaivăzut din 1973! Performanță uriașă bifată de David Popovici » Greii Ian Thorpe și Michael Phelps n-au reușit-o niciodată!

Mihai Stoica îl vede pe Ianis Stoica atacantul de bază la FCSB: „Are numai fotbal în cap”

„Gigi Becali a vrut să aducă un atacant cu salariu mare, dar i-am zis că nu cred că este cazul în acest moment. Astăzi (n.r. - marți) a fost un antrenament foarte intens, un antrenament în care s-a pus accent pe duelurile 1 contra 1, iar Ianis Stoica a fost senzaţional.

Parcă şi el a vrut să ne spună: «Ce faceţi, mă? Vreţi să mai aduceţi atacant? Eu ce sunt?»

Vreau să fie serios. Ianis Stoica nu ştie ce e aia ţigară, nu ştie ce e ăla alcool, nu ştie ce înseamnă jocurile video. Ianis Stoica are numai fotbal în cap”, a afirmat MM Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Ianis Stoica și Inzaghi, același gen de jucător”

„El e vârf de atac, e număr 9. La echipa naţională de juniori a jucat în dreapta, avea picior bun, termina cu centrări, dar juca Louis Munteanu atacant.

Apoi, când a plecat la Slatina, Ianis Stoica ne-a zis că merge ca atacant, noi nu-l ştiam de număr 9, dar acum pot spune că e număr 9 şi atât.

E genul lui Inzaghi (n.r. - Filippo, ex-atacant AC Milan), are nişte execuţii... Când se întoarce cu faţa la poartă, dacă s-a eliberat pe dreptul sau pe stângul, nu contează, e gol sigur.

E un jucător care cere mai mult mingea în profunzime. Nici Inzaghi nu era mare tehnic, iar Ianis Stoica e acelaşi gen de jucător. Încă o dată spun, să nu mă ia nimeni la mişto, nu spun că e Inzaghi, spun doar că e profilul lui Inzaghi”, a adăugat oficialul FCSB. 

Pe lângă Ianis Stoica, FCSB mai are doi atacanți centrali, pe Ivan Mamut și Andrei Dumiter.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Joyskim Dawa, primele imagini în tricoul FCSB

Gigi Becali se teme de un nou „caz Nedelcu”: „Să nu zic peste doi sau trei ani că i l-am dat gratis lui Hagi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
adriann_
adriann_  •  22 Iunie 2022, 18:14

Iar au angajat aia de la "ferma" adolescenti cu BAC-ul picat pe post de postaci low cost :))

Syryus
Syryus  •  22 Iunie 2022, 16:07

Și dacă mai avem unul și mai bun o fi vreo problema ???????!!!!!!

observator_federal
observator_federal  •  22 Iunie 2022, 15:28

Poate o fi bun Ianis Stoica la Fcsb, dar în mod clar la Naționala U21 e încurcă lume, golurile se dau doar când el nu este pe teren(!) - asa vârf de atac... Și atunci de ce oare îl "forțează" Stoichiță să joace la U21 (metodă folosită și cu Octavian Popescu, "forțat" să joace, cu handicap de vârstă, la Naționala mare)?? Băi, cu marketingul ăsta de bișnițăreală, ați stricat toate loturile - "selecția" fotbaliștilor dar și a antrenorilor, o fac patronii, impresarii și presa gigistă!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează