FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mustață e intrigat de anunțul lui MM Stoica: „Brusc, și-a pus toți suporterii în cap!”

Mihai Stoica a cântat alături de galerie după victoria cu Rapid, 3-1, din decembrie. În spatele lui, Mustață // foto: Imago
Mihai Stoica a cântat alături de galerie după victoria cu Rapid, 3-1, din decembrie. În spatele lui, Mustață // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 18:37 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 19:15

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a anunțat recent că stadionul „Steaua” nu reprezintă o prioritate pentru vicecampioană. Gheorghe Mustață, liderul fanilor din Peluza Nord, e intrigat de poziția lui MM.

Pe cine a luat Dinamo? » Noul transfer al „câinilor” a „rezolvat” 5 meciuri prin erori decisive
DINAMO
Pe cine a luat Dinamo? » Noul transfer al „câinilor” a „rezolvat” 5 meciuri prin erori decisive

„Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta a noastră nu mai este ce a fost. Din ce am aflat, celor de la FCSB le e frică de cei de la Sud (n.r. - galeria CSA Steaua). E o nouă dovadă că pe ei nu-i mai interesează ce vor suporterii. Noi vrem campionatul și să jucăm în Ghencea, iar MM a răspuns la amândouă.

Cu Rapid și Dinamo jucăm pe Arena Națională pentru că vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc, iar la meciurile mici vin mai puțin proști.

Probabil că vor să nu mai venim la meciuri, dar nu le vom satisface plăcerea asta. Toți îmi spun că MM vrea acest scandal cu noi. Rămân surprins că a spus MM asta, mai ales că i-am transmis dorința noastră. Brusc, Meme și-a pus toți suporterii în cap!”, a declarat Mustață la Radio Sport 1.

Declarația lui MM care l-a „activat” pe Mustață:

Mama mea sta lângă stadionul Steaua, dar noua arenă nu îmi zice nimic. Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de a face cu ce a fost... Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo. Cred că nu vom juca. Eu aș vrea să jucăm meciurile care nu prezintă un interes mare pe stadionul Arcul de Triumf. Iar cele de mare interes să le jucăm pe Arena Națională
Mihai Stoica, la Telekom Sport

6 ani și 9 luniau trecut de când FCSB a disputat ultimul meci pe stadionul din Ghencea: FCSB - Viitorul 4-1, pe 22 martie 2015

Mihai Stoica și Mustață, în conflict de mai multă vreme

Relația dintre Mustață și MM nu este printre cele mai bune. În sezonul trecut, liderul Peluzei Nord îi cerea public demisia lui Stoica, după eliminarea din Cupa României cu Dinamo: „Au jucat cu echipa a doua cu Dinamo, și-au bătut joc. Dă-ți demisia, MM! Trebuie să pleci”.

VIDEO. Nicolae Păun, gata de transferul la FCSB: „N-aș avea cum să refuz”

Citește mai multe știri despre FCSB:

„Bijuteria” celor de la FCSB » Octavian Popescu, într-un top al celor mai buni tineri jucători

Previziunile lui Mihai Stoica pentru 2022: „Dinamo NU pică, FCSB NU joacă în Ghencea, România NU va fi în Liga Campionilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1947___forumer
1947___forumer  •  06 Ianuarie 2022, 16:02
Postat de robotzel pe 06 Ianuarie 2022, 06:45

Daca FCSB este 2003 CSA este 2017 sa 2018 sau cat?

1947, vezi deciziile judecatoresti.

robotzel
robotzel  •  06 Ianuarie 2022, 06:45
Postat de 1947___forumer pe 06 Ianuarie 2022, 02:35

Scandal intre puscariasi. FC fcsb 2003... atat s-a putut :)))))))).

Daca FCSB este 2003 CSA este 2017 sa 2018 sau cat?

1947___forumer
1947___forumer  •  06 Ianuarie 2022, 02:35

Scandal intre puscariasi. FC fcsb 2003... atat s-a putut :)))))))).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close