FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 4-0

EXCLUSIV // VIDEO 3 concluzii după ce FCSB s-a dezlănțuit cu Voluntari: cine a fost la „înălțime”, cine e „indispensabil naționalei” + Marele obstacol depășit de roș-albaștri

FCSB s-a distrat cu FC Voluntari / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +32   FOTO
FCSB s-a distrat cu FC Voluntari / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 07:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 09:26

FCSB - FC Voluntari 4-0. Narcis Drejan, redactor-șef Sport Total FM şi editorialist la Gazeta Sporturilor, a analizat, în direct la GSP Live, victoria categorică reușită de FCSB cu FC Voluntari, scor 4-0, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1.

Cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, Drejan a vorbit în emisiunea de la finalul meciului despre fotbaliștii pe care i-a remarcat în duelul de luni seara.

Două observații ale jurnalistului, după ce FCSB a demolat-o pe FC Voluntari și s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj: prestația solidă a lui Edjouma, la prima apariție după ce a fost criticat de patronul Gigi Becali și pofta de joc a lui Darius Olaru, fotbalist pe care-l consideră „indispensabil pentru echipa națională”.

Prestație de titlu și un MVP „flămând” » Cine s-a remarcat de la FCSB: nota 9, după cel mai bun meci al sezonului
FCSB - FC VOLUNTARI 4-0
Prestație de titlu și un MVP „flămând” » Cine s-a remarcat de la FCSB: nota 9, după cel mai bun meci al sezonului

Remarcații lui Narcis Drejan, după FCSB - Voluntari 4-0: „Edjouma, la înălțime. Olaru n-ar trebui să lipsească de la națională”

„Edjouma a arătat foarte bine în prima repriză. A încercat, cumva, să răzbune, să taxeze criticile patronului. Mie mi-a plăcut de el în prima repriză, vorbesc în special acea pasă pe care a dat-o. A fost la înălțime! N-am înțeles schimbarea lui. A fost schimbat, cel mai probabil, pentru a fi odihnit.

După părerea mea, Darius Olaru n-ar trebui să lipsească din echipa națională. Mi se pare că e cel mai bun fotbalist român pe care l-am văzut în ultimul timp în Liga 1. E greu de înțeles cum de n-a fost la lot. E indispensabil echipei naționale. E un fotbalist care nu greșește, un fotbalist exact, foarte serios. 

(...) Mi-a plăcut foarte mult și sper că de acum va fi mai atent Edi Iordănescu. Sper să fie o prezență constantă la echipa națională, e un jucător foarte bun. Se simte că trage foarte mult de el, dă tot ce are de la meci la meci. Oricum, noi am mai avut de-a lungul timpului fotbaliști excepționali din întrecerea internă care n-au avut loc la națională”, a remarcat Narcis Drejan, în cadrul emisiunii moderate de Alberto Boțoghină.

Tavi Popescu și-a continuat seria forte bună, iar Tănase a fost excelent.

- Narcis Drejan, redactor-șef Sport Total FM

Narcis Drejan: „FCSB n-a mai pierdut puncte cu echipe mici, ceea ce e un mare avantaj”

În continuare, jurnalistul a identificat un posibil atu al roș-albaștrilor în lupta pentru titlu: eficacitatea crescută în meciurile cu outsiderii, ceva ce i-a lipsit FCSB-ului pe parcursul ultimelor campionate.

„FCSB nu prea s-a mai încurcat cu echipe mici, așa cum se întâmpla în trecut. Are în continuare probleme cu CFR, cu Craiova, dar n-a mai pierdut puncte cu echipe mici, ceea ce e un mare avantaj pentru FCSB. Într-adevăr, cei de la FCSB au arătat bine, dar contra unui adversar care n-a arătat absolut nimic”, a punctat Drejan. 

FOTO / Imagini spectaculoase din FCSB - FC Voluntari 4-0

+28 FOTO

VIDEO Darius Olaru, după FCSB - FC Voluntari 4-0: „Am știut să ne facem meciul ușor”

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO + FOTO Bate tot, câștigă titlul! FCSB e iar la mâna ei, după 4-0 cu FC Voluntari

Pintilii știe cum va juca CFR Cluj cu FCSB: „Va decide tot!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  12 Aprilie 2022, 13:30

"fcsb n-a mai pierdut puncte cu echipe mici" sau cum functioneaza noua cooperativa ciobaneasca.

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Aprilie 2022, 10:58

Vad un entuziasm teribil...ca FCSB a batut Voluntariul ! Chiar i-ati vazut pe cei ai lui Pandele sa ...moara de necaz?!. Am vazut un meci asa cum il presupuneam,...in care FCSB " trebuia sa bata" ...si a castigat. Sa ii vedem...cu CFR, abia astept sa vad cine ii fluiera, ca h}hategan nu poate, I Kovacs ...nu e dorit,Fesnic...nu are voie,...va fi un bucuresteam,...probabil venit " cu dedicatie". Dar si asa le va fi greu becalistilor.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  12 Aprilie 2022, 10:17

L-ați adus pe narcis ăsta *** De ce? V-a lovit jena?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează