FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Nicolae Dică, declarații TARI despre demisia lui Bogdan Andone: „Știa foarte bine ce e aici” + „Eu am fost erou că am rezistat atât și am avut și rezultate”

Nicolae Dică // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Nicolae Dică // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 17:26

FCSB // Nicolae Dică, 39 de ani, a vorbit despre plecarea lui Bogdan Andone, 44 de ani, de pe banca vicecampioanei. Acesta și-a dat demisia după înfrângerea cu Alashkert din Europa League, scor 2-3. 

„Poate Bogdan Andone s-a gândit că n-are cum să aibă rezultate mai bune. El nu era de o lună aici, a fost și secundul lui Mihai Teja și știa foarte bine ce e la Steaua.

Eu am fost erou că am rezistat un an și jumătate, nu? În acel timp am avut destule rezultate bune”, a declarat Dică, la TV Telekom Sport. 

Dică a pregătit-o pe FCSB între iulie 2017 și decembrie 2018. Cu el pe bancă, echipa a terminat pe locul 2 în sezonul 2017-2018 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League în 2018.

Dică a încercat să găsească explicații și pentru accidentările repetate de la fosta sa echipă. În opinia acestuia, teoria că FCSB ar avea un lot subțire e complet greșită.

„Au fost nevoiți să joace din 3 în 3 zile, cu jucători de la naționala de tineret care au fost la turneul final, iar asta s-a văzut. Să nu uităm că Steaua are 9 jucători accidentați. Dacă ar fi fost disponibili, ar exista un lot de 22-23 jucători foarte buni, cu dubluri pe posturi”, crede actualul tehnician de la FC Argeș.

Vezi și:

OFICIAL // FCSB a bifat încă un transfer! Aristidis Soiledis a semnat azi pe doi ani » Detaliile contractului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
502929100250483
Bwin Doddi  •  04 August 2019, 09:58
Postat de Adrian Adam pe 02 August 2019, 20:05

Nu Dica, Tu ai fost sluga, tu nu ti-ai dat demisia, ai fost alungat. Hai sa o luam si pe rezultate ai pierdut 4-2 cu sepsi ( varza te au facut aia) si 2-2 cu botoseniu , nu ai ajuns in grupe deci despre ce vorbim ???? Bogdan cand a acceptat avea un lot din care pe langa accidentati jj a mai vandut fundasii laterali. Aaaa si Bogdan e singurul care a spus intr-o conferinta de presa nu doar ca jj dicteaza o schimbare ca jj face totul , tu doar pe la colturi ai dat de inteles ca jj mai facea cate o schimbare .

pana si Real pierde cu o echipa mediocra si tu vb ca a pierdut un meci cu sepsi?:))ai *** in cap nu altceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

502929100250483
Bwin Doddi  •  04 August 2019, 09:57
Postat de Radulescu Horatiu pe 02 August 2019, 21:19

Nicu Dică,tu ai fost cel mai mare incompetent din ultimii 20 de ani care a antrenat Steaua.Păi ai avut unul dintre cei cele mai bune loturi,dar împreună cu *** MM ți-ai batut joc de el.De la tine a început să se aleagă praful,de acolo a început picajul.

Ce a facut Dica asa prost?ce ai fi vrut sa castige ucl?a fost un antrenor ca toti altii si din prostie au pierdut campionatul atata tot in rest europa acceptabil mai mult de atat nu se poate si nici nu se va putea cu o echipa din Romania pentru ca fotbalul romanesc e mort nu sunt jucatori de calitate ce picaj?nu au mai fost sezoane cand au avut infrangere si egaluri?*** *** ca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0kay
0kay  •  03 August 2019, 01:34

Lipsa de educatie naste in mintea unora ,monstri. Gen erou :))) Cum sa fii erou cand tu ai fost capra lui jiji. Unde e eroismul? Tu erai militianul care punea detinutii la munca . In rest nu aveai nicio putere de decizie . Cum sa ti arogi merite cand tu nu antrenai , nu faceai echipa ,si nu aveai niciun cuvant de spus?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close