FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reacționat Becali când Dică a vrut să demisioneze de la FCSB » Dezvăluiri despre discuția dintre patron și antrenor

Articol de , - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 13:30 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 14:18

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a vorbit în premieră despre discuția cu Gigi Becali despre plecarea de la FCSB.

După 2-1 cu UTA, Gigi Becali și Mihai Stoica au dezvăluit că antrenorul a vrut să-și dea demisia. Acum, Dică a explicat ce a discutat cu patronul roș-albaștrilor.

MM Stoica a numit cele 4 rivale cu care se luptă la titlu: „Favorită e una singură”
fcsb
MM Stoica a numit cele 4 rivale cu care se luptă la titlu: „Favorită e una singură”

VIDEO. Nicolae Dică dezvăluie discuția cu Gigi Becali despre plecarea de la FCSB

„Am discutat cu MM Stoica și cu patronul după meciul cu UTA. Am fost dezamăgit și trist după înfrângerile cu Silkeborg. Am reușit 3 victorii în campionat, dar dezamăgirea a fost prea mare după meciurile din Conference.

Am discutat cu patronul și i-am spus ce îmi doresc. Mi-a zis: «Ai făcut echipa? Ai făcut antrenamentul? Ai făcut totul? De ce să pleci. Nu trebuie să fii supărat. Noi avem încredere în tine. Cred că putem face lucruri bune împreună». 

Mi-a zis ce v-a spus și vouă, că dacă e să plec, își dorește să plec când echipa va avea rezultate pozitive. Am văzut la meciul cu UTA că suporterii au încurajat echipa și ăsta a fost un lucru important. Am văzut că fanii sunt alături de echipă și de mine.

Am vrut să renunț pentru că foarte multă lumea că trebuie să renunț. Am zis să câștigăm în campionat și las echipa la două puncte de play-off ca să vină altcineva care poate face mai mult decât mine. Asta a fost gândirea. Dar după discuțiile avute cu cei din conducere, am zis că e bine să mergem mai departe. După meciul cu Viking am fost și eu bun, după aia nu mai eram bun...”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Când am venit, obiectivul era să intrăm în grupe. În primele meciuri am încercat să-i bag toți jucătorii pe care-i foloseam în campionat. Dar am văzut că suferim și am pus campionatul pe primul loc. Ne doream să facem mai multe puncte, dar atât au putut jucătorii.

Voi continua cu această strategie. Am văzut că echipele care joacă după 2 luni din 3 în 3 zile au schimbat toți jucătorii. Și pe mine mă critică toată lumea. De ce doar la noi se vorbește? Ne dorim și noi primăvara europeană, dar sunt șanse foarte mici. Vom merge în Belgia să ne jucăm șansa

- Nicolae Dică

EXCLUSIV Ionuț Rada intervine în scandalul ultimilor ani: „FCSB este Steaua! Aici nu am niciun dubiu. La Craiova e un pic mai complicat”

Citește și: 

Becali a pus ochii pe noua „perlă” a Farului: „Să nu se supere Hagi, dar a explodat!”

Gigi Becali, ordin pentru Dică după interviul citit în GSP! Ce jucător riscă să fie sacrificat

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează