FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Nicolae Dică și Andrei Vochin, schimb tăios de replici în direct la TV » „La Steaua poți fi doar secund!”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 20:17

Nicolae Dică și Andrei Vochin au avut un schimb de replici în legătură cu felul în care sunt tratați antrenorii celor de la FCSB. Totul a pornit de la declarația oficialului FRF, „la Steaua poți fi doar secund”. 

Imixtiunile lui Gigi Becali la FCSB sunt arhicunoscute. Mihai Teja este ultima „victimă” a patronului vicecampioanei. Andrei Vochin, analistul TV Telekom Sport, a avut o opinie radicală, în timp ce în studio se afla și Nicolae Dică, antrenorul „mazilit” în iarnă de Becali. 

Dialogul dintre Dică și Vochin

Andrei Vochin: Situația este una clară. Dacă vrei la Steaua, ești antrenor secund.

Nicolae Dică: Din punctul meu de vedere, nu este așa. Consider că nu e așa. Eu de multe ori aveam discuții despre echipă cu patronul. Că apar multe lucruri, asta e. Dar multe dintre ele sunt pure invenții.

Andrei Vochin: Dacă ești antrenor și apare un telefon, ai posibilitatea să arunci atât telefonul cât și pe ăla de pe bancă.

Nicolae Dică: Telefoane pe bancă mai sunt și în alte părți.

Andrei Vochin: N-am spus că sunt doar la Steaua. La CFR Cluj sigur nu există, l-am întrebat pe Dan Petrescu. Nu vorbesc despre capacitățile voastre aici. 

Nicolae Dică: Vorbim despre un antrenor care are experiență, care are trofee. Și așa își câștigi autoritatea. 

Andrei Vochin: Poți să pui și invers situația. Poate le-a câștigat pentru că a fost manager și a avut autoritate în vestiar. Nu i-a permis, spre exemplu, lui Bucșaru să intervină la echipă. 

Nicolae Dică: Și nu a fost niciodată în vestiar domnul Bucșaru?

Andrei Vochin: Poate a fost, dar sigur nu i-a spus pe cine să bage. 

Vezi și: 

FCSB - CFR CLUJ // FOTO Ce făcea Adrian Stoian cu 6 ore înaintea meciului de pe Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Mai 2019, 10:52

Voichin Voda , un sustinator a d-lui Talpan, cand a fugit din presa si s-a angajat la FRF, unde au fost "numiti" de dl Dancu/Politic Habarnam Burleanu, Gineala Iorgulescu si dl Ky(o)ros Vassaras si-a "fixat" obiectiv "debecalizarea" fotbalui romanesc, fiind deranjant pentru Noua Cooperativa a Echipelor de Partid si Primarii!! Bucsaru, Adamesteanu, Nicolae oameni ai PSD-ului, Paszkany "om" al UDMR-ului si a d-lui Dancu, au castigat ani la randul campionate cu "tintarul facut" de d-l Dancu, "omul de la Presedentie"! Ce sa caute un machidon guraliv si agramat in fotbalul romanesc, d-le Dica? Fotbalul romanesc nu se mai joaca de ani buni in "iarba", nu de aceea de... "tras pe nas", ci pe la Academiile elevate din state ca Cipru si Luxemburg, Anorthosis Famagusta si Dudelange! Ii pun si eu o intrebare d-lui Dica: "CFR Cluj/Kolozsvar 1907 a castigat un campionat cu dl Andone la timona cu valoarea antrenorului si a echipei sau pentru ca dl antrenor stia unde trebuie cotizat?"

1779502482283942
Emil Nae  •  20 Mai 2019, 10:35

Vochine nici nu era nevoie sa intervina bucsaru ca rezolva fratii becali totul .Ce dracului ai uitat cum a iesit urziceniul campioana Victor si giovani au facut urziceniul campioana impreuna cu puscariasul popescu care a adus un arbitru care stia el cum sa arbitreze sa iasa prietenul campion.. Ala nu a fost titlul lui petrescu ci al fratilor becali

1788161314734333
Dzeco Marco  •  19 Mai 2019, 23:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close