FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

„FCSB nu are nicio șansă la titlu!” » Vasile Miriuță și-a ales favorita din play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 21:16

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, crede că CFR Cluj își va apăra fără probleme titlul câștigat anul trecut în Liga 1. 

„CFR e favorită! Dacă rămâne Minteuan, câștigă CFR la pas. Au un lot extraordinar, un lot de valoare. Cu Minteuan pe bancă, a avut 3 victorii din 3. Știe jucătorii, iar ei îl respectă, chiar vorbesc cu unii de acolo. Alin își face treaba bine.

Noi am lucrat în două mandate la CFR. Are o relație extraordinară cu jucătorii. FCSB nu are nicio șansă, nici celelalte echipe”, a declarat Miriuță la TV Digi Sport. 

CFR Cluj e favorită și la pariuri

Clujenii pleacă din pole-position și în viziunea bookmakerilor. Cota feroviarilor la apărarea trofeului este de 1,95. Principala contracandidată este FCSB, cu o cotă de 2,25. Craiova e departe, cu 7,00.

Vezi și: 

ECHIPA SEZONULUI ÎN LIGA 1 // CS U Craiova și CFR Cluj dau cei mai mulți jucători + antrenor surpriză

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  07 Martie 2019, 08:10
Postat de juliusmad pe 06 Martie 2019, 21:56

:))) e super echipa pana joaca cu ospatarii din luxemburg :)))

Si tocmai aia care au fost ciuca bataii cu Dudelange, v-au dat voua doua boabe la Bucuresti... Mai rusinos nu exista... A, ba da, infrangerile din Cupa cu divizionare B sau C...

cj666
cj666  •  07 Martie 2019, 05:52
Postat de juliusmad pe 06 Martie 2019, 21:56

:))) e super echipa pana joaca cu ospatarii din luxemburg :)))

Tu cred ca esti fecesebe he he hist daca tin eu minte. Deci purtator ilegal de emblema :))))). Pai daca tin eu minte, astia care se tem de ospatari v-au cam spart acasa... Deci cine e popa prostu? :)))))

gimiskutze
gimiskutze  •  06 Martie 2019, 23:21

FCSB-istii astia...in afara de Dudelange ce mai aveti de comentat? FCSB are atitea probleme ca e greu de inceput. Daca sunteti stelisti...in ce divizie sunteti? Asa ca ...ciocu' mic si joc de glezna!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează