FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

FCSB, oaspetele perfect pentru tăieri de panglici! E oficial: unde se joacă meciul cu FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 13:55

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat azi că a fost înștiințată de conducerea celor de la FC Voluntari că partida din etapa cu numărul 14, când echipa locală va întâlni FCSB, se va juca pe terenul din Voluntari.

Ilfovenii revin astfel pe arena "Anghel Iordănescu" după ce instalația de nocturnă a fost montată. Meciul este programat vinerea viitoare, pe 13 octombrie 2017, începând cu ora 20:45.

Totodată FCSB are mari șanse să inaugureze peste 3 săptămâni și noul "Ion Oblemenco". Atunci, echipa lui Nicolae Dică va întâlni pe CS U Craiova, care ar urma să bifeze primul meci pe noua arenă.

Acest joc încă nu este decis să se dispute acolo, oltenii având în calcul să inaugureze stadionul la meciul din Cupa României, cu câteva zile mai devreme, adversarul fiind mai facil.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  06 Octombrie 2017, 15:36

juvetii nu gandesc rau, sa ia o batuta de la Steaua, la inaugurarea noului Oblemenco, ar fi o rusine pe veci !

sooos1ck
sooos1ck  •  06 Octombrie 2017, 15:10
Postat de Juventin Bianconero pe 06 Octombrie 2017, 15:02

Pai si-a facut fcsb stadion la craiova sa inaugureze ei ziaristule ? Asa va invata ioanitoaia? Craiova da, inaugureaza, dar nu cu fcsb. Dar vou nu aveti acreditare, nu aveti de unde sa stiti.

Stai calm vere, ca nu ti-a luat nimeni banii din portofel :)

sooos1ck
sooos1ck  •  06 Octombrie 2017, 15:09

Nu trebuia sa fie mai inalta nocturna aia? Mi se pare ca e pozitionata cam jos!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează