FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Un jucător de la FCSB i-a luat ochii lui Sânmărtean: „Poate fi noul star al fotbalului românesc! Mi-a atras atenția nesimțirea cu care manevrează mingea”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 11:19 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 12:47

După FCSB – Craiova 0-0, mijlocașul Octavian Popescu (18 ani) a fost lăudat de Lucian Sânmărtean, fostul jucător al roș-albaștrilor.

Toate detaliile despre FCSB - CS Universitatea Craiova 0-0, AICI!

Fostul mijlocaș este de părere că Octavian Popescu poate fi un jucător important pentru fotbalul românesc și spune că acesta deja i-a atras atenția datorită jocului său.

Octavian Popescu îl încântă pe Lucian Sânmărtean

„Octavian Popescu, dacă va demonstra și va căpăta statutul de lider, va fi convocat și la echipa națională! Este un copil pe care l-am văzut și mi-au atras atenția ușurința, curajul și nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea.

Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc! Depinde de el și de mediul în care se formează. FCSB îi oferă mediul în care poate crește și inevitabil va urma un transfer și vor urma convocări la echipa națională.

Dacă va reuși să demonstreze că este un jucător de calitate, de valoare, poate deveni un jucător foarte important pentru fotbalul românesc”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru as.ro.

Octavian Popescu, ratat de Craiova

Octavian Popescu a participat și el la Europeanul de tineret, chiar dacă are numai 18 ani, e cu cinci ani mai mic față de cei mai vârstnici fotbaliști implicați în turneu. Mijlocaș ofensiv, Popescu a jucat pentru Universitatea ca junior. Oltenii îl împrumutaseră de la Estudiantes Metropolitan, un club din București, și l-au pierdut, deși ei credeau că aveau opțiunea de a securiza transferul. „A existat o eroare în contractul de împrumut", a explicat Sorin Cârțu. Becali a profitat imediat și a semnat un contract cu Popescu. Micul club de juniori din București a încasat de la FCSB 190.000 de euro.

Prezent la Campionatul European de tineret, Popescu are 23 de meciuri jucate la FCSB în Liga 1, reușid un gol și 6 pase de gol.

700.000 de euroe cota lui Popescu, potrivit transfermarkt

„Iencsi are un mare merit în creșterea lui Octavian Popescu” + Cum a ajuns tânărul mijlocaș la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB – Craiova:

Note GSP de la 4 la 9 în FCSB - CS Universitatea Craiova! 3 fotbaliști au jucat execrabil

Semnal de alarmă tras la FCSB după meciul cu Craiova: „Nu credeam asta! Suferă enorm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
luciann
luciann  •  05 Aprilie 2021, 15:34
Postat de vali.gazzaev pe 05 Aprilie 2021, 14:15

Iar cu asta? N-a iesit in evidenta cu nimic ieri. Ba chiar as spune ca are deja un renume printre fotbalisti ca e specialist in caderi teatrale, si tocmai d-aia l-au secerat pe bune oltenii de cateva ori ca sa se invete minte :)))

O data a fost chiar penalty!:)

forza_dinamo
forza_dinamo  •  05 Aprilie 2021, 15:05

A atins mingea aseară "perla" Octavian?

ripensistu
ripensistu  •  05 Aprilie 2021, 15:04

Afara cu Becali din fotbal!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează