FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // OFICIAL Peluza Nord anunță când revine lângă FCSB: „Vom respecta alegerea fiecărui membru” » De ce nu vor arbora steagul peluzei

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 13:50

Peluza Nord a FCSB revine alături de echipă, după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a fost eliberat din închisoare și i-a convins pe fani să vină lângă clubul lui Gigi Becali. 

Fanii din Peluza Nord au emis azi un comunicat prin care anunță oficial că vor reveni alături de echipa roș-albastră la meciul cu Dinamo, de duminică, 16 februarie. 

„În plus, galeria a anunțat că nu vor arbora steagul Peluzei Nord și că liderii respectă decizia fanilor care nu vor să vină alături de FCSB. 

Așa cum am repetat începând cu 2015, Peluza Nord va respecta alegerea fiecărui membru al peluzei sale, indiferent de direcția pe care o urmează. Ne dorim să fim un grup unit și, din respect pentru toti cei care au fost, sunt sau vor fi alături de noi, consideram că, pentru moment, cea mai corectă decizie este ca steagul Peluza Nord să nu apară pe niciun stadion. 

Vă mulțumim pentru zecile de mii (fără exagerare) de mesaje, pentru încurajări, pentru înjurături, pentru aprecieri sau cuvinte grele și vă anunțăm că cei care își doresc să rămână anonimi vor rămâne în continuare, cei care au ales un nou drum îl vor urma, iar cei care își doresc să se întoarcă sunt așteptați începând din data de 16.02.2020 (meciul cu Dinamo, din deplasare) când peluza va deveni mai puternică și mai unită alături de Mustață (Skins Berceni), Insurgenții și cei deja prezenți alaturi de echipă” 
comunicat Peluza Nord

PREZENȚI LA UN SINGUR MECI ÎN 5 ANI 

Ultrașii de la Peluza Nord au fost prezenți organizat pe stadion la un singur meci în ultimii 5 ani, în martie 2016, la derby-ul Dinamo - Steaua, în „Ștefan cel Mare”. Au mers însă doar pentru a se confrunta cu rivalii dinamoviști, scandând pe toată durata meciului împotriva „câinilor”. Nimic despre FCSB.

APROAPE DE REVENIRE ÎN MANDATUL LUI RĂDOI

Fanii Stelei au recunoscut că au fost aproape de a reveni lângă echipă atunci când Mirel Rădoi era antrenor al echipei. „Mirel a fost la negocieri cu generalii și au fost foarte aproape de înțelegere. Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat. Noi am vorbit cu Mirel Rădoi și am fi revenit dacă se încheia acest scandal. A picat totul și rămânem încă în stand by”, spuneau atunci ultrașii.

Match preview FCSB - Academica Clinceni

Vezi și: 

VIDEO Bogdan Vintilă, conferință fulger de 8 minute! De ce se teme în perspectiva meciului cu Clinceni: „Există o scădere!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  09 Februarie 2020, 19:38
Postat de catalynn pe 09 Februarie 2020, 19:27

Cu alte cuvinte in niciun caz in timpul vieții tale ... :-)))) acum hai sa facem o analiza pe text și sa vedem care e mai .... sovietic :-))) Te las le tine, mai ales ca ai trăit in acea eră muuuult mai mult decât mine ..... și se vede :-))))) Oricât ai încerca ca o arzi “capitalist”, era o vorba: cine-a stat 5 ani la ruși nu poate gândi ca Bush! :-))))

Încă o postare aprobată de ofițerul de servici pe UM CSA!!! Cine poate fi mai sovietic, stalinist, bolșevic decât un copil de trupa precum catalynn care susține cu fanatism și disperare o creație sinistra a ocupantului sovietic: aberația sportiva militarizata CSA! Atât de absurd este plantonul de cazarma ca nu realizează ca nu mai exista cazarmi sportive in UE decât in România și cu siguranța nu pentru mult timp. CSA și Dinamo vor fi lichidate și la noi ca peste tot in UE. Asta este o realitate nu un vis sovietic și kaki precum cel sl ordonanței militare catalynn!

mdf.
mdf.  •  09 Februarie 2020, 19:38

Ihi, deci se face curatenie si-n peluza nord, toti boschetii sa se duca la fc fcsb sa.

stoichkov8
stoichkov8  •  09 Februarie 2020, 19:38
Postat de Traian Pavelescu pe 09 Februarie 2020, 19:09

Vesti bune pentru masa de suporteri steliști! Peluza nord revine lângă echipa, Steaua se poate apropia la doar 3 puncte de kolisvar1907 și cazarma stalinistă a armatei CSA va fi lichidata un curând! Indiferent de guvern, România nu mai poate mult timp continua ca singura țara UE care menține odioasele relicve sovietoide CSA si Dinamo, ultimele bastioane ale sportului de tip stalinist din Europa și din lume!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează