FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB. Olimpiu Moruțan, declarație arogantă înaintea duelului cu Mediaș: "Nu jucăm cu liderul Ligii 1!"

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 19:39

Olimpiu Moruțan, remarcatul celor de la FCSB în debutul sezonului, a prefațat înfruntarea cu liderul provizoriu al Ligii 1, Gaz Metan Mediaș.

  • Gaz Metan - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT cu foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look TV.

"Îmi doresc să câștigăm meciul de mâine, nu avem cum să nu luăm cele 3 puncte. Nu jucăm cu liderul Ligii 1, liderul o să fie la sfârșitul campionatului. Orice jucător intră pe teren trebuie să își facă treaba cât mai bine și să dea totul pe teren.

Fortes este un jucător bun, cu calități, dar noi avem un grup foarte unit și o să vedeti că mâine scoatem rezultat foarte bun", a declarat Moruțan la conferința de presă dinaintea duelului de la Mediaș. 

CLASAMENT LIGA 1

ss

Vezi și: Nicolae Dică anunță un posibil transfer de senzație

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
andrei.f
andrei.f  •  12 August 2018, 12:42

Recomand cârcotaşilor să-şi cumpere floricele de pe acum. Joi seara, Steaua joacă-n Europa, au ce vedea !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 August 2018, 09:37

L-ati pus mult prea devreme la compresor si pustiul chiar a inceput sa se creada o mare minune. Imi pare rau sa o spun dar acesta este primul pas spre dezastru. Va mai aduceti aminte de "micul Balaci"? Si el sa crezut din os de zei si a ajuns un nimeni. Aveti grija!

poison_5
poison_5  •  12 August 2018, 08:10

Morutan crede că joacă la Steaua, ce pretenții să ai de la el?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează