FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1

EXCLUSIV // VIDEO „Dacă Dică avea libertate totală, era schimbat până acum” » Opinie tranșantă despre mofturile lui Becali: „E o dovadă clară că încă se implică în deciziile tactice”

Nicolae Dică nu reușește s-o scoată pe FCSB din subsolul clasamentului, iar răbdarea patronului Gigi Becali pare să se apropie de sfârșit / Sursă foto: GSP +13   FOTO
Nicolae Dică nu reușește s-o scoată pe FCSB din subsolul clasamentului, iar răbdarea patronului Gigi Becali pare să se apropie de sfârșit / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 09:32 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 10:42

Nicolae Dică nu reușește s-o scoată pe FCSB din subsolul clasamentului, iar răbdarea patronului Gigi Becali pare să se apropie de sfârșit.

Jurnalistul GSP Alexandru Barbu vorbește despre condiția ingrată a lui Dică, pus sub o presiune din ce în ce mai mare de patronul Gigi Becali. În opinia ziaristului, finanțatorul continuă să se implice în deciziile tehnicianului, a cărui autoritate se diminuează de la etapă la etapă.

„E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1
„E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Analiza jurnalistului Alexandru Barbu: „Dacă Dică avea libertate totală, era schimbat până acum”

„Dacă nu califica echipa în Conference League, Dică pleca sigur. Să câștigi doar un meci în primele 7 etape...?! Ei se gândesc că au două restanțe și câștigă șase puncte, dar acele restanțe sunt cu FC Botoșani și cu CFR Cluj, nu va fi simplu.

Becali e imprevizibil. E important și cum Dică va gestiona relația cu el. Oricum, dacă el avea libertate totală la FCSB, părerea mea este că era schimbat deja. Faptul că rămâne la echipă mi se pare o dovadă clară că Gigi Becali se implică mai mult decât ar trebui. 

Poate nu se implică la fel de mult ca-n primul mandat al lui Nicolae Dică, dar e clar că se implică mult mai mult în comparație cu perioada lui Edi Iordănescu, unde nu se băga deloc, FCSB câștiga 8 din 10 meciuri, dar el critica echipa pe la TV. Despre ce vorbim? Aseară, Gigi Becali spune că în Conference League va juca altă echipă decât în campionat. Practic, îi face echipa antrenorului! Funcționează ca o presiune pusă pe antrenor. 

Când iese la TV și îți ordonă tactica, îți știrbește autoritatea în fața jucătorilor, jurnaliștilor și așa mai departe. (...) Nu cred că Dică are în totalitate mână liberă. Dacă ești fan FCSB, niciodată nu poți avea siguranța că Dică ar controla tot la FCSB, așa cum ar trebui s-o facă un antrenor”, a spus Alexandru Barbu, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină. 

Sunt în zodia ghinionului. Numai mie poate să mi se întâmple să pierd așa. Le-am făcut pe toate. Locul din clasament e rușinos, le-am spus jucătorilor în vestiar. E inadmisibil ca în nouă etape să câștigi doar un joc. Știți și voi, antrenorul e principalul vinovat. 

În Europa arătăm bine, în campionat arătăm rău. Cât am încrederea patronului, voi face tot ce depinde de mine să duc echipa sus. Am o lună și jumătate de când am venit la echipă și mulți jucători noi. Nu e ușor. 

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Autogolul lui Oaidă a decis derby-ul din Bănie

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului Universitatea Craiova - FCSB 2-1

CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
FOTO: Sportspictures.eu
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
+9 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

„O echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei” » Critici în direct pentru Dică și FCSB: „Prezentul e negru!”

UPDATE Ion Crăciunescu a revenit cu verdictul la faza penalty-ului celor de la FCSB, după ce la pauză se blocase: „Dacă spun asta, vă supărați” » Contrazis de specialistul contactat de GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  19 Septembrie 2022, 11:46

Petrea avea cel putin o clasa peste marele Dica !!

Stars
Stars  •  19 Septembrie 2022, 11:31

E cineva care s-a bucurat la numirea lui Dica fara sa fie dinamovist, rapidist sau talpanist?!

legio.sud
legio.sud  •  19 Septembrie 2022, 11:10

Bai Ziariștilor de palat , bai nea GG e vizionar joaca cu Omrani și “ barzalleta “ compagno in același timp …. !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează