FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV A greșit FCSB cu transferul lui Vinicius? Prima problemă remarcată: „Va fi expus!”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 13:27 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 13:56

FCSB este aproape să bifeze transferul lui Paulo Vincius (37 de ani), rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Gigi Becali l-a dorit cu insistență pe fundașul central brazilian și a ajuns la un acord cu acesta, urmând a încasa 180.000 de euro în următorul sezon.

VIDEO Vasile Maftei: „Vinicius va fi mai expus la FCSB decât la CFR Cluj”

Vasile Maftei a comentat la GSP LIVE transferul lui Vinicius la FCSB și spune că acesta ar putea să nu dea același randament ca la CFR Cluj din cauza stilului de joc al roș-albaștrilor.

„Hai să spun cum văd eu. Vinicius a fost un jucător exponențial pentru CFR Cluj. Nu ne gândim doar la jocul lui, ci și la faptul că a fost determinant în anumite momente. Dar să ne gândim că la CFR Cluj era un anumit stil de joc, echipa se apăra foarte jos. Liniile erau compacte, era dublaj foarte bun.

FCSB va ataca mereu și va căuta să împingă jocul. Vor exista spații mari. Da, cred că Viniciuns va fi mai expus. Cred că FCSB va avea probleme. Vincius nu mai va fi protejat și dublat, nu va mai exista densitate.

Și am înțeles că vine după o accidentare. Are 37 de ani și o accidentare te scoate din ritm. Dar eu așa văd lucrurile. E părerea mea și poate mă înșel. Era foarte bun pentru stilul lui CFR Cluj cu Dan Petrescu. Acum, la FCSB, va fi expus. Să vedem cum se va descurca”, a spus Maftei la GSP LIVE.

Transferul brazilianului Paulo Vinicius, campion de 4 ori cu CFR Cluj, la FCSB a fost anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, în urmă cu trei zile, iar aceasta va primi un salariu important: 15.000 de euro pe lună.

114 meciuriși 15 goluri a adunat Vinicius la CFR în campionat

Cum poate arăta FCSB: Vlad – V.Crețu, Al. Crețu, Vinicius, Radunovic – Cordea. Olaru, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl.Coman

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Tănase, liber să plece de la FCSB: „Nea Gigi mi-a spus că cere 4,5 milioane de euro”

Gigi Becali pregătește un nou transfer din Liga 1! A dezvăluit numele atacantului: „E înalt, arată bine. De asta l-am luat și pe Man, că era frumos”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-david-miculescu-fcsb-637956.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
adook
adook  •  26 Iulie 2021, 17:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"ce-o sa ne mai radem" hal de exprimare la donald ratoiul marinarul de pe jiu caruia i-a stins ene;lul lumina si se mai intreaba de ce gadila li motanul

cj1960i
cj1960i  •  26 Iulie 2021, 17:04

Reclama la enterol?

poli_4_ever
poli_4_ever  •  26 Iulie 2021, 16:34

Numai ca Maftei nu a luat in calcul ca la clona fc fcsb Vinicius va fi dublat si protejat de arbitri, asa ca nu trebuie sa-si faca griji pentru el

Vezi toate comentariile (14)
Comentează