FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-0

EXCLUSIV Ce a remarcat Raul Rusescu în FCSB - Petrolul: „Foarte bune! Petrescu avea o vorbă”

Raul Rusescu, în studioul GSP LIVE +34   FOTO
Raul Rusescu, în studioul GSP LIVE

Articol de , - Publicat duminica, 03 martie 2024 22:44 / Actualizat luni, 04 martie 2024 00:05

Fostul atacant Raul Rusescu (35 de ani), noul expert GSP Live, a analizat victoria celor de la FCSB cu Petrolul, 1-0.

În penultima etapă din sezonul regulat, FCSB a trecut la limită de Petrolul Ploiești, 1-0, grație autogolului semnat de Valentin Țicu, căpitanul „lupilor”.

Raul Rusescu, dublu campion alături de FCSB, a analizat confruntarea de pe Arena Națională.

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”
FCSB - PETROLUL
„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”

Concluziile lui Raul Rusescu după FCSB - Petrolul 1-0: „Foarte bune schimbările de la pauză!”

„O partidă echilibrată. Finalul primei reprize a aparținut Stelei, începutul reprizei secunde la fel. Cred că Steaua a dictat tempoul în toată partea secundă, în afară de ultimele minute, când cei de la Petrolul au fost «all in».

Am văzut o echipă a Stelei care a dictat ritmul, cu ocazii. Schimbările de la pauză au fost foarte bune, toți au intrat foarte bine. Păcat că s-a accidentat Radaslavescu, intrase bine. Mă bucur că au câștigat, așteptăm să vedem și celelalte meciuri.

Steaua are un lot destul de echilibrat, chiar dacă nu cu nume mari, grele, jucătorii își aduc aportul de fiecare dată când intră. Petrescu avea o vorbă: «Mie nu-mi câștigă titularii meciurile, ci rezervele»”, a comentat Rusescu la GSP Live.

Alte idei ale lui Raul Rusescu:

Mi-a plăcut Nana, are viteză și calitate. Am fost surprins plăcut de cum s-a mișcat. Din păcate, Pantea este accidentat. Nana este o soluție, poate juca acolo. Astăzi a demonstrat-o, l-a anihilat complet pe Gicu Grozav. A arătat că te poți baza pe el.

Luis Phelipe a arătat foarte bine de când a intrat, la gol a atacat foarte bine. A jucat, a pasat, a ținut de minge, a arătat foarte bine astăzi.

FCSB are constanță în rezultate și exprimare. Mentalitatea echipei s-a schimbat, meciuri ca cel de astăzi și cel de la Voluntari erau problematice în trecut, dar acum știu să gestioneze finalul de meci, au pasat, au ținut de minge. Pentru mine, meciul de astăzi a fost foarte bun.

Pandele a intrat foarte bine, mi-a plăcut. Nu cred că îl mai văzusem jucând până acum.

VIDEO. Eduard Radaslavescu s-a accidentat în FCSB - Petrolul

Tot despre FCSB - Petrolul:

Florinel Coman, după 1-0 cu Petrolul: „M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane” » Colegul pe care-l laudă: „Ne-a scos!”
FCSB - PETROLUL 1-0
Florinel Coman, după 1-0 cu Petrolul: „M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane” » Colegul pe care-l laudă: „Ne-a scos!”
„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB
FCSB - PETROLUL
„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  04 Martie 2024, 17:47
Postat de johny2003 pe 04 Martie 2024, 00:37

Penibil esti, bah!)))

ai scrijelit, cu ceva efort, ceva ce te reprezintă

19sevilla86
19sevilla86  •  04 Martie 2024, 13:07
Postat de lefter_popescu pe 04 Martie 2024, 00:15

Domnilor ce expert este Rusescu dacă nu știe ce echipe au jucat în meciul pe care gsp l-a sa-l analizeze ? Mulți se întreabă de ce Rusescu este asa dolofan? Se pare ca iubeste prea mult brânza lui Gigi Valiza . PS - pt cei de la gsp : spuneti-i " expertului" ca echipa ilfoveana a trufasului cu origini albaneze se numește fcsb și nu altcumva. E bine sa afle și el..

Din nou penibil, perimat, ridicol, rudimentar! Sa trăiești in fotbal doar pt a ura Steaua cu ochii scoși din orbite, asta arată suferința acestor trepadusi fără echipe care sa conteze, care tropăie lugubru, in bocanci lor militari, pe lângă știrile despre Steaua!

johny2003
johny2003  •  04 Martie 2024, 00:37
Postat de Copenhaga1970 pe 03 Martie 2024, 23:23

Noul expert gsp, și mai și repetă pentru activarea memoriei cititorului! Știți de ce penibil are atât de puține sinonime? ***

Penibil esti, bah!)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează