FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 2-2

FOTO Faza din Petrolul - FCSB care l-a înfuriat pe Panduru: „Ăștia suntem. Șmecheria o știm”

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 14:58 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 16:39

Un duel din Petrolul - FCSB 2-2 i-a atras atenția lui Basarab Panduru.

În minutul 65, la mijlocul terenului, Risto Radunovic, fundașul stânga de la FCSB, a avut un duel cu Mihnea Rădulescu, extrema de 18 ani de la Petrolul.

Aflat cu spatele la poarta roș-albastră, Rădulescu a preluat mingea, iar Radunovic a venit din spate, l-a împins, la busculat și l-a tras de tricou. După ce s-a dictat fault, Rădulescu s-a întors către Radunovic și i-a arătat tricoul, parcă spunându-i „Vrei tricoul meu?”.

+10 FOTO

Reacția lui Rădulescu l-a iritat pe Panduru: „Trebuie să vedem mentalitatea. Ăstia suntem noi. Un jucător de 18 ani primește mingea și Radunovic în spate. Și uite cum îi arată «Ce faci, mă? Vrei tricoul? Radunovic, vrei tricoul meu? De aia tragi de mine?»”, a spus Panduru în emisiunea „Minutul 91”, moderată la OrangeSport de Dan Udrea, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor.

În faza imediat următoare. Radunovic și Rădulescu s-au întâlnit din nou. Jucătorul de la Petrolul a primit o minge înaltă, dar, presat de Radunovic, nu a reușit să facă o preluare simplă. Iar sârbul de la FCSB i-a furat mingea.

+10 FOTO

După ce a văzut faza, Panduru l-a ironizat pe Rădulescu: „Și acum, imediat, îți vine mingea să faci preluare. Păi, ce facem? Ce facem, bă, băiatule? Te-a strâns pantoful? Ce te-a strâns când ți-a venit mingea aia? Nu ai cum... Ăștia suntem. Șmecheria o știm, după aia îți vine mingea să faci o preluare și nu mai știi să o faci. Nu ai cum așa ceva...

E incredibil ca tu să-i faci lui Radunovic așa ceva. Probabil e talentat. Nu discutăm asta. Discutăm de acest moment. Nu ai cum să faci așa ceva? Ești tu așa șmecher?”.

VIDEO Totul despre Oțelul - FCSB

Citește și:

Surpriză la FCSB: el e jucătorul din Superligă pe care-l vrea Gigi Becali!
FCSB
Surpriză la FCSB: el e jucătorul din Superligă pe care-l vrea Gigi Becali!
Gigi Becali îi bate obrazul lui Victor Pițurcă: „Ar trebui să-i fie rușine!”
FCSB
Gigi Becali îi bate obrazul lui Victor Pițurcă: „Ar trebui să-i fie rușine!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
Mandpv
Mandpv  •  01 Noiembrie 2023, 19:41

Panduru e ridicol,si mai e si platit pentru asta!

paolo12
paolo12  •  01 Noiembrie 2023, 05:05
Postat de Adriann_1 pe 31 Octombrie 2023, 17:04

NUU, CUM SA-SI PERMITA SA-L IRONIZEZE PE RADUNOVICI, CARE MAI AVEA PUTIN SI-I SCOTEA TRICOUL DE PE EL? Trebuia sa-i intinda covorul rosu, ca sa treaca mai usor, ca in omeniile marca becali :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  31 Octombrie 2023, 20:20

Pe zi ce trece acest pandur devine tot mai penibil, desi nici inainte nu stralucea de inteligenta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează