FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

Veste neașteptată pentru FCSB » Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș// FOTO: Imago
Vlad Chiricheș// FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat sambata, 02 martie 2024 14:29 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 17:36

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a prefațat meciul cu Petrolul și anunță că Vlad Chiricheș revine în lotul roș-albaștrilor.

  • FCSB – Petrolul se joacă duminică, 3 martie, de la ora 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport.

Deși staff-ul se aștepta ca Vlad Chiricheș (34 de ani) se fie apt de joc abia spre finalul lunii martie, fundașul s-a recuperat mai repede și va fi în lot pentru partida de duminică. El nu a mai jucat din 28 august, când s-a accidentat  în UTA – FCSB 2-1.

UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB
FCSB
UEFA l-a sancționat dur pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe un meci jucat de FCSB

Veste bună pentru FCSB înainte de meciul cu Petrolul: revine Chiricheș

„Chiricheș va fi mâine cu noi. E o veste foarte bună. E primul meci după o perioadă lungă. A început încet să se alăture echipei.

E foarte important pentru jucători ca el să fie lângă echipă, în vestiar. Nu va fi titular, dar vedem ce va fi. Dacă e nevoie de el, poate va intra”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Ulterior, el a vorbit și despre partida cu Petrolul: „Avem un meci cu o echipă care luptă pentru un loc în primele șase. Asta spune cât de greu va fi meciul de duminică.

Jucătorii mei s-au recuperat și sunt gata. Vrem cele trei puncte! Sunt sigur că fanii vor fi lângă noi, așa cum sunt mereu. Trebuie să rămânem umili și să dăm totul. Jucătorii știu că punctele se înjumătățesc în play-off și nu se vor relaxa. La cum se antrenează, nu avem cum să credem că se vor relaxa.

Nicio șansă să odihnim jucători pentru meciul cu Rapid. Următorul meci e mereu cel mai important. Doar la asta ne gândim. Abia după aceea vom vedea ce va fi”.

Florinel Coman e într-o formă bună, se antrenează foarte bine. Ai nevoie de jucători care fac diferența, iar noi avem asta. În momentele grele își arată calitatea.

- Elias Charalambous

Citește mai multe știri din Superligă:

A venit și anunțul oficial » Unde se joacă Rapid - FCSB
RAPID - FCSB
A venit și anunțul oficial » Unde se joacă Rapid - FCSB
Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”
FCSB
Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
adybumbescu
adybumbescu  •  03 Martie 2024, 19:35

ar fi bine sa il bage pe chiriches in locul lui lixandru sau sut inchizator

muzzi1
muzzi1  •  03 Martie 2024, 13:46

chiricash daca talent , orice, a demonstrat tuturor ca e mai bine 2000 la umbra decat 3000 la soare, sa nu ne ascundem dupa unghii domnilor! potential avea, dar de ce sa faci maine ce poti sa nu faci niciodata? de ce cladesti ieri, ca mai apoi sa se surpe alaltaieri? plus ca el era mai degraba mijlocas defensiv decat fundas central! plus ca daca ajunge sa se identifice cu el insusi la 40 de ani, cam grele! :D deci domnilor, stiti ca eu am fost zecar, cand le zic, le zic, sunt imprevizibil! :D

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  02 Martie 2024, 20:50
Postat de Sevilla7mai pe 02 Martie 2024, 18:48

Asta-i părerea unui ignorant. Îmi pare rău ca-ti spun asa dar asta ești. În timp ce Chiriches a jucat vreo 10 ani în campionate de prima mâna (Anglia și Italia), *** de Săpunaru a jucat vreo 2 în Portugalia, după care i s-a făcut vânt s-o a jucat prin Turcia la o echipă din subsolul clasamentului și în amărâtul nostru de campionat. Cam asta-i diferența.

Ha, ha, Chiriches nu a jucat, a frecat banca peste tot pe unde a fost...!!! Deci ignorantul esti tu ca faci confuzia intre a juca si a fi mai tot timpul accidentat sau rezerva.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează