FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Planul lui Becali: lista neagră produce 1.000.000 de euro! Cine sunt cei 4 jucători care eliberează locurile la FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 09:00

La finalul sezonului, FCSB se va despărți sigur de 4 jucători care câștigă în medie peste 20.000 de euro pe lună: Stoian, Matei, Rusescu și Teixeira.

FCSB se va despărți de nume grele după ultima etapă a actualului sezon. Indiferent ce se va întâmpla pe finalul acestei stagiuni, 4 fotbaliști își vor face bagajele și vor părăsi echipa.

Aceștia sunt: Adrian Stoian, Florentin Matei, Raul Rusescu și Filipe Teixeira. Prin îndepărtarea lor, Gigi Becali va face o economie importantă în bugetul clubului.

Împreună, cei 4 câștigă peste 1 milion de euro, sumă netă. Sunt practic unii dintre jucătorii cel mai bine plătiți din lotul actual al vicecampioanei.

De fapt, Stoian n-are rival la acest capitol și a semnat în iarnă, când a lăsat Serie B pentru a veni în Liga 1, pentru aproape 30.000 de euro pe lună. Și Rusescu are venituri imense.

A semnat cu FCSB din postura de fotbalist liber, ceea ce l-a determinat pe Becali, ca și în cazul lui Stoian, să accepte să-i ofere un salariu mult peste medie.

1

Economia de 1 milion de euro reprezintă în jur de 10 la sută din bugetul total de cheltuieli al clubului într-un an în care echipa nu merge în grupele competițiilor europene.

Așa s-a întâmplat și în cel în curs, când FCSB a ratat accesul în grupe, fiind eliminată de Rapid Viena în play-off-ul din Europa League.

1

2

 salariile

Achizițiile vor avea salarii mici

Până în acest moment, FCSB a antamat doi fotbaliști în perspectiva viitorului sezon. Pe Răzvan Oaidă, de la Botoșani, și pe Claudiu Belu, care și-a reziliat deja contractul cu Astra.

Ei au parafat înțelegerile cu clubul lui Gigi Becali, dar nu se vor ridica, din punct de vedere salarial, la nivelul celor 4 care vor pleca.

Belu a acceptat un contract de 10.000 de euro pe lună, de 3 ori mai mic decât cel al lui Stoian, iar Oaidă va câștiga în primul an numai 8.000 de euro, aproape jumătate din cât are Florentin Matei.

100 de minutea jucat Stoian în tricoul roș-albaștrilor în două meciuri terminate remiză: 1-1 cu Călărași și 2-2 cu Voluntari

2 meciuri a bifat Rusescu în 2019, în care a adunat numai 73 de minute

39 de ani va împlini Teixeira în luna octombrie, el a bifat un record all-time pentru clubul roș-albastru: cel mai vârstnic fotbalist care bifează un meci în campionat

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Cornel Dinu ironizează ultimele grozăvii de la FCSB: „Ce face bietul Gigișor nu trebuie să vă mai surprindă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
whiteredarad
whiteredarad  •  27 Aprilie 2019, 17:23

Pai si GSP "a pus umarul" la demolarea lui Stoian sau Matei. Cum oti fi dat voi noata pe "franturi de meci" pentru Stoian ?. Ideea ca Stoian,. jucatori cu sute de meciuri in Italia, multe si in Serie A nu "are loc" la FCSB ...sra la baza ...locului 2 ( constanta lui Becali)Iar GSP, in loc sa arate nedreptatea care i se face, vorbeste despre....salariul sau. Jalnic !

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Aprilie 2019, 16:50

scapa intai de memeu gigi si atunci fcsb va merge bine

tinn_2
tinn_2  •  27 Aprilie 2019, 16:32
Postat de cfr_cluj_campioana pe 27 Aprilie 2019, 12:18

Stie ca nu intra in grupele EL si incearca sa se debaraseze de cei cu contracte mari.

dac-ai fi lucrat vreodata, ai fi stiut ca in orice firma se pune problema de randament. da ajutor social va da daddy la toti, ca nu da de la el

Vezi toate comentariile (34)
Comentează