FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Mihai Teja și-a explicat gestul de la final: „I-am dominat, sunt mândru!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 23:16

FCSB - POLI IAȘI 1-2. Mihai Teja, tehnicianul celor de la Poli Iași, surpriza plăcută a începutului de campionat (locul doi după 6 etape) a vorbit despre victoria izbutită de echipa sa în fața FCSB-ului, scor 2-1. Acesta și-a explicat gestul de la final, când s-a închinat și a mulțumit Divinității pentru succesul de la Pitești. 

„Dumnezeu ne-a ajutat să câștigăm acest meci, credința e foarte importantă pentru noi. Sunt mândru că antrenez acest grup de băieți minunați, sper să continuăm tot așa. I-am dominat fizic pe cei de la FCSB. Vreau să le mulțumesc și suporterilor care au venit până la Pitești pentru a ne susține. Suntem o familie și asta contează .

La Iași am preluat echipa din vară și am avut timp să-mi impun aici ceea ce mi-am dorit. Vreau să continuăm totuși în aceeași măsură și să rămânem cu picioarele pe pământ”, a mărturisit tehnicianul ieșenilor.  

Antrenorul a pregătit formația lui Gigi Becali în sezonul trecut, când roș-albaștrii au terminat pe doi, în spatele CFR-ului. Teja nu consideră că victoria din această seară este o revanșă contra fostei echipe. 

„Nu mi-am luat nicio revanșă. Am regretul că n-am luat campionatul cu FCSB, dar cred că echipa începuse să joace un fotbal bun în acea perioadă. Mă bucur că am lucrat la o echipă mare, pentru mine a fost o perioadă frumoasă. Nu pot decât să îi urez mult succes în Europa! 

Eu am venit în iarnă la FCSB, dar nu e ușor să-ți impui ideile și filosofia în doar câteva săptămâni. Automatismele nu puteau apărea atât de repede”, a spus Teja, la Look Sport.  

VIDEO + FOTO Cine îi mai salvează? Roș-albaștrii sunt în derivă, după a 4-a înfrângere la rând în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 August 2019, 10:46

O sa apara problemele la Iasi cand jucatorii nu vor primi banii promisi ca salarii si prime

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 August 2019, 10:05

Teja e un antrenor foarte bun si se poate paria ca GG il va aduce inapoi de la satelit-unde tot el l-a"propus"!Dar nu inteleg de ce l-a tinut in teren pe acel Breveld-care dadea numai pase la... adversar!

cneius
cneius  •  19 August 2019, 09:24

"La Iași am preluat echipa din vară și am avut timp"..."Eu am venit în iarnă la FCSB, dar nu e ușor să-ți impui ideile în doar câteva săptămâni" ??? Daca nu ma insel, la Steaua a avut mai mult timp...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează