FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 4-0

FCSB - POLI IAȘI 4-0 // Gnohere, neimpresionat de venirea lui Raul Rusescu: "Pentru mine e același lucru"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 22:57

Harlem Gnohere, 30 de ani, a făcut o partidă excelentă cu Poli Iași, reușind o "dublă". După meci, francezul a comentat transferul lui Raul Rusescu, 30 de ani, cel împotriva căruia se va lupta pentru un loc de titular.  

"Ne bucură faptul că am câștigat. Știam că la Iași am pierdut sezonul trecut și era important să câștigăm. Am avut probleme cu această echipă și e important că am reușit victoria azi.  A fost un meci bun reușit de noi. Esențiale sunt cele 3 puncte, asta contează.

Cred că am jucat cu încredere maximă după rezultatul reușit în Europa League cu Rudar Velenje. Nu contează că e antrenament sau meci oficial, pentru mine important e un singur lucru: să marchez.

E bine că vin jucători noi, pentru club e un lucru foarte bun. Pentru mine e același lucru. Trebuie să muncesc în continuare și să marchez, am avut concurență și anul trecut, când era Denis Alibec", a declarat Harlem Gnohere, la TV Telekom Sport. 

"Va fi un meci complicat la Split. Cei de la Hajduk au un public fantastic și cred că ar fi excelent să marcăm pe terenul lor"
Harlem Gnohere, atacant FCSB

"Victoria e importantă pentru moral. Trebuia să ne impunem și să fim ateți după ce nu am câștigat în primele două etape. Mă bucur că am reușit să ofer două pase "Bizonului". Sper s-o țină pe aceeași linie și să devină golgeter. Mai avem de îmbunătățit multe lucruri. Au fost multe greșeli și în acest meci și e important să nu le mai repetăm"
Florin Tănase

"Ne bucurăm că înscriem din ce în ce mai multe goluri. Asta ne dă încredere. Stăm bine din punct de vedere moral, mergem cu încredere în Croația și încercăm să scoatem un rezultat cât mai bun. Am început prost sezonul, dar suntem fericiți că practicăm un fotbal din ce în ce mai bun"
Dennis Man

"Sunt fericit că am marcat și azi și mi-am ajutat echipa. Ne bucurăm că am câștigat. Va fi greu să jucăm din 3 în 3 zile, dar noi suntem pregătiți. Hajduk e un adversar bun, dar noi trebuie să mergem cu gândul doar la victorie. Nu vreau să mâ gândesc la ce spun alții, trebuie să fiu concentrat și să joc din ce în ce mai bine. Mă bucur că am început să joc foarte bine. Asta e tot ce contează, nu ce spun alții, acesta este drumul meu" Olimpiu Moruțan

Vezi aici cronica partidei FCSB - Poli Iași 4-0

FCSB - Poli Iași 4-0
Au marcat: Gnohere '24, '58, D. Man '86, Moruțan '90+3
Eliminat: Sanoh '84

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Duminică
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Luni
18:00 Viitorul - FC Voluntari
21:00 Gaz Metan - Dinamo București

 CLASAMENT LIGA 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  06 August 2018, 08:14
Postat de blocatu pe 06 August 2018, 05:13

e bine ca ati corectat voi ceea ce a zis Tanase! :D nu a zis "am oferit doua pase Bizonului" ci "am oferit doua pase lui Bizonul"! :D deh, nu le poti cere prea multa scoala....

:))))

902361936563358
Schene Lucian  •  06 August 2018, 07:45

Respect Gnohere! Keep up the good work!!!

blocatu
blocatu  •  06 August 2018, 05:13

e bine ca ati corectat voi ceea ce a zis Tanase! :D nu a zis "am oferit doua pase Bizonului" ci "am oferit doua pase lui Bizonul"! :D deh, nu le poti cere prea multa scoala....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close