FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 2-3

FCSB. Primele estimări după accidentări: cât vor lipsi Dennis Man și Florin Tănase

Tănase a fost schimbat în minutul 67. foto: Raed Krishan +9   FOTO
Tănase a fost schimbat în minutul 67. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 09:57 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 10:35

Dennis Man (22 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), principalii oameni de atac ai FCSB-ului în partida de aseară de la Mediaș, 3-2, au ieșit, pe rând, accidentați. Cei doi vor fi supuși unor investigații astăzi, însă mai mult ca sigur vor rata următoarele partide ale roș-albaștrilor.

  • Dennis Man, 22 de ani, a ieșit de pe teren în minutul 28 al meciului dintre Gaz Metan și FCSB, acuzând probleme fizice
  • În minutul 67, Popescu i-a luat locul în teren lui Florin Tănase. „Decarul” roș-albaștrilor a acuzat și el probleme musculare. Atât Tănase, cât și Man vin după meciurile de la echipa națională cu Belarus (5-3) și Irlanda de Nord (1-1), pe care le-au început amândoi ca titulari.

Conform primelor informații, se pare că Tănase și Man vor fi indisponibili timp de aproximativ două, trei săptămâni. Tănase ar resimți dureri la coapsă, fiind suspect de ruptură, potrivit as.ro. Asta ar însemna o pauză de 3 săptămâni,  o lună, ceea ce înseamnă că decarul FCSB-ului ar pierde derby-urile cu CFR Cluj și Craiova din decembrie. 

În ceea ce îl privește pe Man, verdictul preliminar nu e unul care să indice o ruptură. Dennis e suspect de o întindere musculară, ceea ce ar presupune maximum 12-14 zile de repaus. Cei doi erau în mare formă în acest sezon, fiecare reușind câte nouă goluri în actuala stagiune. 

Revenirea lui Florinel Coman se amână

Pe lângă pierderile temporare ale lui Man și Florin Tănase, FCSB se mai confruntă cu o absență importantă în ofensivă. Florinel Coman, poate cel mai bun fotbalist al echipei în startul sezonului, nu a revenit încă la pregătire, deși inclusiv Mihai Stoica anunțase în urmă cu o săptămână că reapariția lui la antrenamente se va produce în cel mai scurt timp. Perioada de absență a lui Comanse va prelungi, fiindcă recuperarea nu a decurs conform așteptărilor inițiale.

Coman nu se va antrena alături de coechipieri nici în această săptămână, astfel că va putea reveni la ședințele normale abia în decembrie, a anunțat GSP zilele trecute. Tocmai pentru că e un fotbalist extrem de important, staff-ul medical a primit ca sarcină principală obiectivul de a-l reface 100% și de a nu exista niciun risc atunci când se va produce reîntoarcerea lui la antrenamente și la meciurile oficiale. 

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Gaz Metan - FCSB 2-3: 

+45 FOTO

VIDEO Narcis Răducan, impresionat de FCSB: „Meci extraordinar! Se vede că au lucrat bine la acest capitol”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Răsturnare în cazul lui Florinel Coman! » Vești proaste primite de FCSB: ultimele estimări

UPDATE // Vești proaste pentru FCSB! Dennis Man și Florin Tănase s-au accidentat cu Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
danut1971
danut1971  •  24 Noiembrie 2020, 18:36

dumnezeu nu bate cu bata!ha ha ha

danut1971
danut1971  •  24 Noiembrie 2020, 18:36

dumnezeu nu bate cu bata!ha ha ha

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  24 Noiembrie 2020, 16:18
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 24 Noiembrie 2020, 16:16

OK , dar tie ti se pare normal ca armata va privatiza clubul steaua sectiunea fotbal a doua oara ? Ti se pare normal ca tot acest scandal a inceput cand Becali a refuzat marirea chiriei la 2 milioane de euro chirie pe an pentru baza din ghencea avand in vedere ca platea 1 milion de euro pe an .... mai mult de cat toate echipele din liga 1 la un loc ? Frate nu ai coloana sa tii parte la asemenea jaf pe plan sportiv ;)

eu unu astept Csa in liga 1 sai spulbere Fcsb-ul ;)

Vezi toate comentariile (52)
Comentează